- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Last Guardian?
Amióta látta barátnőm az előzeteseket azóta kérdezi havonta, hogy az a madaras játék van már? 
-
vg
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Azért a véleménynyilvánítási lehetőséget nem kellene elvenni senkitől se.
-
vg
veterán
válasz
gianni85
üzenetére
Az a baj, mint már írtam, hogy nem mindenkinek jön be, mert nagyon sokat magasít a karon. Én leszedtem pár napja róla, mert egyszerűen hosszabb idő után marhára kellemetlen. Valóban gyors, relatív pontos mozgásokra alkalmatlan mikor fent van. Mindenképpen ki kell próbálni vásárlás előtt.
-
vg
veterán
válasz
hommeros
üzenetére
Nekem nagyon tetszik. Az elején még majdnem bedőltem az itt lévő "ez szar" hozzászólásoknak, de szerencsére kipróbáltam. Félig platform, félig kaland, beszélgetős, elég hülye poénokkal. A zene nagyon jó, és elég jó kis grafikai megoldások vannak benne. Mindenképpen érdemes végigtolni, viszont kellő angol tudás kell hozzá, hogy megértsd a hülye poénokat(a gondolatok például csak írva vannak).
-
vg
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nincs probléma, te se értesz hozzá. Én se. Sajnálatosan nem ebből szereztem a diplomám(bár volt áramtan, de úgy látszik nem figyeltem eléggé, de azért levizsgáztam abból is), ezért kérdeztem. Itt viszont csak "normális", meg "fizika" meg ostoba személyeskedés megy, de normális válasz adni egyikőtök se tud, mert az se tudja mi volt a kérdés. Azért kösz az erőlködést.

-
vg
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Egyik kütyümnek sincs ilyen hangja, soha. Egyszer tapasztaltam ilyet, pár éve egy kínai ébresztőóránál, ki is basztam a kukába. Egyszerűen szarul vannak ezek összetéve, nincs tökéletesen odaforrasztva vagy az anyag megfáradt(esetleg alapból gagyi anyag) és az áram szó szerint a levegőben jár akár minimétereken(azt hallod). Mindenféle egyéb ez normális, meg fizika, meg ilyesmi baromsággal ne fárasszuk már egymást.
-
vg
veterán
Tegnap éjjel, mikor már ki volt kapcsolva ps4 gépem, a kábeleknél matattam és meghallottam a ps4 hátuljából, azt a tipikus coil whine noise hangot. Azaz szó szerint hallani lehet, hogy feszültség alatt van, nagyon halkan duruzsol (bzzzzzbzzzbzz) (nem sípol), annak ellenére, hogy teljesen ki van kapcsolva, de még persze áram alatt van. Ha kihúzom a tápot, akkor úgy egy percig még hallható majd szépen elcsendesedik. Ha visszadugom a tápot, akkor csak a gép be, majd kikapcsolásakor hallani újra Olvastam már itt, hogy más is észrevette, és több külföldi fórumon is írnak pontosan erről. Ez valami gyártási hiba lehet?
-
vg
veterán
Megvettem tegnap Trials Fusion, erre nincs benne multi. Mármint van, de csak helyi, négy emberes.

-
vg
veterán
Valaki játszik Tomb Raider? Ha igen, szóljon, mert kellene egy trófea amit segíthetne nekünk megszerezni. Cserébe mi is segítünk. Win Win.

-
vg
veterán
válasz
InterFox
üzenetére
Én lecseréltem egy 1TB-os Hitachi Travelstar 7K1000 cuccra(20ezer pénz, gyorsabb 7200RPM, nagyobb Data Buffer 32MB), és a ps4-ben lévő szinten Hitachi-t meg átettem nagy gépbe külső merevlemezre. A 1TB-os ssd-ket meg viccnek tartom a minimum 100e forintos árukkal. Szerintem kicsi az a 500GB, főleg ha hosszú távra tervezed a ps4-et.
-
vg
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Tv-n, smart tv-n youtube egy kalap szar. Nekem is van kétprocesszoros smart tv-m(mi a fasznak?), és legalább egy perc amíg elindul a videó, az app meg van vagy 3 perc. Böngésző alatt pedig inkább nem is írom le a véglényem. Egy év alatt kétszer ha használtam. Ez így ebben a formában, miután az ember hozzászokik a nagygépes azonnali youtube elinduláshoz enyhén szólva is gagyi. Persze ha nincs más, akkor elmegy, de napi szinten használni...
-
vg
veterán
Tegnap néztem egy videót a gametrailers-en amiben ez volt a téma, és ott viccelődve kikérdezett a szakértő(akinek a neve nem jut eszembe), hogy "és gametrailers app miért nincs?" a válasz a GT-s embertől az volt, hogy próbálkoznak de szóra sem méltatják őket. Ők sem tudják miért nincs youtube.
-
vg
veterán
válasz
slick-adam
üzenetére
Szerintem az a áramingadozástól van(nekem is ilyen volt a hangrendszerem mélynyomója amíg nem vettem egy áramvédőt), érdemes lenne venni egy ilyen védő szerkezetet, főleg ha ilyen drága cuccokat teszel áram alá.
-
vg
veterán
válasz
lukirobi
üzenetére
Dehát, lehet kapni sony töltő állványt is, ami adapterről kapja az áramot, és nem usb-ről. Pont úgy mint egy ilyen a töltő.
-
vg
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezt csak az igazán értelmi fogyatékos tudja komolyan venni, nem kell foglalkozni vele.
-
vg
veterán
Tehát mondjuk az az idősebb orvos, aki neked pár év múlva egy lehetséges végbél perforációdat műti tudnia kellene, hogy a router miatt(amit lehet kapott a upc előfizetéshez) vacak a ps4 teljesítménye multi közben, miközben csak esténként szeretne kicsit lazítani bf4-el vagy bármi más multi játékkal? Megérdemli mi...
-
-
vg
veterán
válasz
balazs8907
üzenetére
Milyen proxy szervert?

-
vg
veterán
válasz
balazs8907
üzenetére
Nincs semmi baja a gépnek.
"The error code does relate to a network timeout. This may be due to high traffic on the PlayStation Network, or high traffic on your ISP's end while connecting to the network."
Nameg, ne wifi-n csatlakozz.
-
vg
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ma már nem csinálnak olyan tv-t az alsó árkategóriában sem, ahogy játszhatatlan lenne az inputlag. Ettől nem kell félni. A 100e-res 32-es tv pedig nem alsó árkategória...
-
vg
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
100e-ért már kapsz 32-es tv-t, 100hz, meg kicsi inputlag, amit monitorként is tökéletesen lehet használni. Nézheted ezeket közelről is már, nem katódsugarasak. Hülyeség monitort venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amióta látta barátnőm az előzeteseket azóta kérdezi havonta, hogy az a madaras játék van már? 

Kendek