- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Közben találtam demofegyvert ami jó ötlet. Mondjuk tudom én, mézesmadzag. Fél órát használhattam. A meglévő scope-omat nem engedte rátenni, de azok olcsóak, az se gond, ha újat kell venni. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a fegyóval sokkal ütőképesebb lettem. Medic-ként, gyakran kell kihúzni magam a csávából, a demo stukival, ez elég hatékonyan ment. Körül fogok nézni fegyver ügyben, esetleg a tapasztalatokat megoszthatnátok, mert az alap fegyver is jó, de pl. ez a másik, látványosan jobb volt.
Láttam felvettél, de majd egy óra volt, mire rádtaláltam. Erre nem tudom mi a megoldás. -
Amantius
senior tag
TiberSeptimX.
Igazából arra gondoltam, hogy helyileg hol találom meg. Honnan tudom melyik squadban van? Hol harcolnak éppen? Ilyenek.
Sokszor kevés volt a medic, ahol harcoltam, így egyre gyakrabban lettem az. Ha már így alakult maradtam is az. Attól még szeretem szórni az ólmot (plazmát), így szoktam is osztani az áldást. Nem igazán értettem meg. Mivel tudok fegyver visszarúgást csökkenteni? Érdemes jobb fegyverre gyűjteni? A megvásárolt upgrade-et átrakhatom egy másik, újonan vásárolt fegyverre?
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest