- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Első tapasztalatok 5.5-ös driver felrakása után. A hangerőt már lehet szabályozni, de kb olyan szinten, mintha a csúszka csak 20 és 40% közt mozogna. Magyarul nem lehet teljesen lehalkítani, se sokkal hangosabbra venni. Most megpróbáljuk azt, hogy fullra eltávolítjuk a cuccost, felrakjuk a hangkarit, bár nem hiszem, hogy az lenne a gond (sb128), mert win98 alatt tökéletesen múzsikált ez a kártya.
-
Ha az FTP szerver nem megy akkor az 5.30-as driver itt is letölthető:
[L]http://www.exac.cz/support/drivers/pctv530.zip[/L] -
Az 5.50 drivernek van még egy nagy előnye.
A külső programok pl. windvr2 is stereo-ban szólnak vele, így már lehet jó minőségű stereo felvételt készíteni vele. -
gLes
őstag
Óóóó szegény árvák. Én az eredeti 1.96-os szoftverrel meg az eredeti 2k-s driverrel olyan boldog vagyok hogy csak na! Mondjuk nincs benne rádió (mármint a kártyán), de kit érdekel? Ott a net, meg az ADSL!:)) Meg felvenni se nagyon szoktam mert kábelünk az nincs és a légi vétel pedig úgyis szar minőségű. Szóval nagyon kerály. Én is letöltöttem az 5.5-ös drivert, de csak úgy, hogy meglegyen, nemigazán akarom fölrakni, mert a DX9-et sem szeretném, szóval...mondjuk elég fassák, hogy KELL hozzá a DX9...fölteszem a linuxot ozt annak nem kell semmi:))
ON -
-
Out
addikt
Hello!
Az update nem abba a konyvtarba csomagolja ki a file-kat ahol az installalt pctv progid van hanem masikba. Nalam pl. /windows/pinnacle és innen kellett installalnom mindent. A teletexel van egy kis problemam. Amikor elinditom akkor a tv-rol elmegy a hang es amig a teletex el nem indul nem is jon vissza. Ezt tudja valaki hogy miert van? -
Finrod
tag
a teletext progit hogy lehet rabeszelni hogy installalodjon?
ott van az update fileban, ott van az 5.11-es installban amit valaki felrakott, es megse kerul fel, csak egy Teletext konyvtar par cache fileal. -
Out
addikt
Hello!
Nekem is Pinnacle PCTV pro van, es WinXP alatt nincs vele semmi gond. A hozza cd-rol telepitettem a kartyat es semmi bajom vele. Nemreg raktam fel a 5.20-as updatet es ugyan valtozast nem tapasztaltam, de mukodik rendesen :o) -
Louie
tag
Elvileg nem kell hozzá, de nem árt ha fent van. A dll-t már a feltelepített programra kell felmásolni! (Telepítés után)
Az 5.30-ban még ment a rádió, de csak 25 percig. Ezért lehet, hogy az 5.50-es driverre felteszem az 5.30-ast. Csak ott is volt valami gáz... Vagy nem? Passzolom, mert kevés ideig használtam és máris itt volt az 5.50-es. Apropó: ami a Pinnacle-nél van az 110-es build. A fenti ftp-n van 137-es is, de ott nemhogy nem szólt a rádió, egyenesen hullacsönd volt. Sztereó Tv sem volt. Így azt nem ajánlom! -
Louie
tag
Na akkor mindenkinek szép sorban:
- a VisionID.dll mindegy melyik, mert verziófüggetlen. (elvileg, eddig)
- a ChrisTV-ben aztat szeressük, hogy gyors. Töltsd le a 3.0-ás és a 3.20-as verziót! Van köztük különbség, nekem a 3.10 és a 3.20 nem annyira jött be, mert a VIVO-s ATI kártyám és a PCTV közül nem mindig tudta eldönteni ki az első, míg a 3.0-ás csak egyet keresett...
- a 3.20-as ChrisTV-ben van deinterlace, ráadásul a dscalerét használja...
- a ChrisTV alá kell egy wdm-es driver. Szinte az összes tunerrel megy és ingyér. Vannak jó tulajdonságai, most került bele a teletext is, bár ez még valszeg javítva lesz. Akit érdekel: www.chris-tv.com
- akinek a PCTV 5.30-as pro driver kell, időnként megtalálhatja itt:
ftp://utils.no-ip.org
login: pctv
password: utils
Mégvalami? -
ArchElf
addikt
válasz
Charlie Gordon #13 üzenetére
Nem, de úgy tudom, hogy abban nincs deinterlace, és anélkül elég élvezhetetlen...
A borgTV-t próbáltam (kb 2 hétig) és nagyon szuper volt, bár a Videóm onScrean menüjét a világ minden kincséért sem akarta megjeleníteni, és sajna halt tőle a WinXP-m és 4x telepítettem újra, mire rájöttem, hogy a borg a hibás :((
Az ATi CD-ről feltettem az ATI multimédia centerét és abban is volt tuner-rész, de valamiért nem tudom konfigurálni vele a tunert (és csak előre beállított országok vannak, persze magyar nélkül (de pl európából is csak Csehország, Románia és Lettország van benne...))
A dsalert sem próbáltam még időhiányában.
AE -
Finrod
tag
válasz
Flashcash #10 üzenetére
Flashcash, ez az 5.50-es VisionID.dll? Vagy jo mindegyik verzioju driverhez?
Ha nem, 5.20-asod nincs veletlen? :)
Ja es van valami teletext progi valahol PCTV Pro-hoz? Az 5.20-as driver amit nekem felpakolt abban nem volt... Igaz nem a full install volt, csak a letoltheto beta.
Koszi,
Finrod -
Louie
tag
válasz
Flashcash #10 üzenetére
No meg ami érdekes: mintha a felvett anyag halkabb lenne, mint az eredeti, ráadásul ha elindul a felvétel, addig elmegy a hang. A felvételre felkerül gond nélkül, de hogy halljam is, amit felveszek, ahhoz hozzá kell nyúlni a csúszkához.
Lehet, hogy 5.50-es driverre visszateszem az 5.30-asat? Vagy előkotrom az 5.0+5.10 update-et? Hogy sose tudnak egy rendesen működő progit összedobni! A driver uis jó, a ChrisTV-m végre sztereó!
A 4.02-es progi volt a legjobb, ha nem nem WfV-s lenne... :( -
ArchElf
addikt
Nekem Pixeview PCTV Pro kártyám van, szerintetek elviszi a Pinacle drivere a kártyát? A pixelview programja meglehetősen gagyi, és már régóta keresek hozzá normális tv-programot...
AE -
Én az új WHQL 5.50-es drivert használom a PCTV pro kártyámhoz.
-picit gyorsabb mint a régebbi 5.20
-a rádió rész nem működik (a régebbi pctvpro kártya miatt?)
-a felvétel megy 1.6Ghz-es XP Mpeg2 720x576-ba 8Mbit/s
-néha elég érdekes hibák jönnek elő pl. elindítottam az explorert és a kártya elkezdett hangosodni és a végén már. min hangerőn is betorzított :)
-néha ha nem aktív a vision ablaka akadozik a kép (egyéb terhelés nélkül is)
-a stereo hang hamarabb ''bejön''
Ha Pro-ként szeretnétek használni és nincs meg az eredeti 5.xx driver cd szükség lehet a PCTV install könyvtárában visionID.dll cseréjére.
[L]http://free.x3.hu/tamas13/VisionID.dll[/L] -
Dr.Momo
tag
Cső!
Én ezt használom:
http://tilb.sze.hu/~drmomo/miro/pctvrave_501.exe
Tökéletesen müxik! -
-
Polesz
addikt
Felhozom, talán valaki :)
-
Polesz
addikt
A címben jelzett kártyához keresnék winxp kompatible drivert, de lehetőleg nem a honlapjukon is fellelhető 5.5-öt, mert az DirectX 9-et igényel. Ha valakinek meg van vagy tudja, hogy hol érhető el, az kérem ne fogja vissza magát. Ha a DX9-hez tudtok közvetlen linket adni végülis az is jöhet, ha ellenérvet nem kapok :)
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest