- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Na. Jó hogy valaki benézett ide.
A helyzet félig meddig megoldódott.
A baj az volt, hogy ott vágta le mindíg a szöveget, ahol ékezetet talált. Ezt azzal próbáltam orvosolni, hogy az egybevetés attribútumnál kiválasztottam a latin2_hung... kódlapot.
Namármost ettől végre beviszi a teljes szöveget, de az ékezetes karakterek helyére kérdőjelet szúr be. Azt nem tudom miért csinálja.
A másik problémám pedig az, hogy ha nem írok be semmit a FORM-ba és befrissítem az oldalt, akkor feljön eg ablak, hogy újra akarom-e küldeni. Rutinból ütök egy entert (a felhasználó is megtenné) erre elküldi újra az előtte beírt szöveget és bekerül ugyanaz a bejegyzés az adatbázisba. grrr.
Egyelőre ez a két probléma van, de feltöltöm valahova a kódot, délután aztán megnézhetitek. Kezdő vagyok még ebben.supesz
-
supesz
aktív tag
Up!
-
supesz
aktív tag
Hello,
Tudna vki segíteni?
Egy hosszabb szöveget írok be egy textarea-ba, de az adatbázis csak 25 karakter tárol el belőle. Mi lehet a hiba? A rekord típusa varchar(255).
Valaki tud nekem segíteni?supesz
Csináltam egy képet is: Kép -
supesz
aktív tag
Asszem mostmár működik...
-
supesz
aktív tag
Most vhogy eljutottam oda, hogy már megjeleníti a böngésző, de most a php kiterjesztésű fájl tartalmát, nem az eredményét.
Gondolom a a gond a php fordítóval lehet. -
supesz
aktív tag
Hello,
Az a gondom, hogy a php fájlt meghívom a böngészőbe, de nem fut le hanem feljön a böngésző ablaka, hogy lementem vagy megnyitom vagy mégse.
Miért nem fut le a script? Eddig ment, dolgoztam is vele. Nem állítottam semmit el.
Fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest