- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Na. Jó hogy valaki benézett ide.
A helyzet félig meddig megoldódott.
A baj az volt, hogy ott vágta le mindíg a szöveget, ahol ékezetet talált. Ezt azzal próbáltam orvosolni, hogy az egybevetés attribútumnál kiválasztottam a latin2_hung... kódlapot.
Namármost ettől végre beviszi a teljes szöveget, de az ékezetes karakterek helyére kérdőjelet szúr be. Azt nem tudom miért csinálja.
A másik problémám pedig az, hogy ha nem írok be semmit a FORM-ba és befrissítem az oldalt, akkor feljön eg ablak, hogy újra akarom-e küldeni. Rutinból ütök egy entert (a felhasználó is megtenné) erre elküldi újra az előtte beírt szöveget és bekerül ugyanaz a bejegyzés az adatbázisba. grrr.
Egyelőre ez a két probléma van, de feltöltöm valahova a kódot, délután aztán megnézhetitek. Kezdő vagyok még ebben.supesz
-
supesz
aktív tag
Up!
-
supesz
aktív tag
Hello,
Tudna vki segíteni?
Egy hosszabb szöveget írok be egy textarea-ba, de az adatbázis csak 25 karakter tárol el belőle. Mi lehet a hiba? A rekord típusa varchar(255).
Valaki tud nekem segíteni?supesz
Csináltam egy képet is: Kép -
supesz
aktív tag
Asszem mostmár működik...
-
supesz
aktív tag
Most vhogy eljutottam oda, hogy már megjeleníti a böngésző, de most a php kiterjesztésű fájl tartalmát, nem az eredményét.
Gondolom a a gond a php fordítóval lehet. -
supesz
aktív tag
Hello,
Az a gondom, hogy a php fájlt meghívom a böngészőbe, de nem fut le hanem feljön a böngésző ablaka, hogy lementem vagy megnyitom vagy mégse.
Miért nem fut le a script? Eddig ment, dolgoztam is vele. Nem állítottam semmit el.
Fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest