Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Na. Jó hogy valaki benézett ide.
A helyzet félig meddig megoldódott.
A baj az volt, hogy ott vágta le mindíg a szöveget, ahol ékezetet talált. Ezt azzal próbáltam orvosolni, hogy az egybevetés attribútumnál kiválasztottam a latin2_hung... kódlapot.
Namármost ettől végre beviszi a teljes szöveget, de az ékezetes karakterek helyére kérdőjelet szúr be. Azt nem tudom miért csinálja.
A másik problémám pedig az, hogy ha nem írok be semmit a FORM-ba és befrissítem az oldalt, akkor feljön eg ablak, hogy újra akarom-e küldeni. Rutinból ütök egy entert (a felhasználó is megtenné) erre elküldi újra az előtte beírt szöveget és bekerül ugyanaz a bejegyzés az adatbázisba. grrr.
Egyelőre ez a két probléma van, de feltöltöm valahova a kódot, délután aztán megnézhetitek. Kezdő vagyok még ebben.supesz
-
supesz
aktív tag
Up!
-
supesz
aktív tag
Hello,
Tudna vki segíteni?
Egy hosszabb szöveget írok be egy textarea-ba, de az adatbázis csak 25 karakter tárol el belőle. Mi lehet a hiba? A rekord típusa varchar(255).
Valaki tud nekem segíteni?supesz
Csináltam egy képet is: Kép -
supesz
aktív tag
Asszem mostmár működik...
-
supesz
aktív tag
Most vhogy eljutottam oda, hogy már megjeleníti a böngésző, de most a php kiterjesztésű fájl tartalmát, nem az eredményét.
Gondolom a a gond a php fordítóval lehet. -
supesz
aktív tag
Hello,
Az a gondom, hogy a php fájlt meghívom a böngészőbe, de nem fut le hanem feljön a böngésző ablaka, hogy lementem vagy megnyitom vagy mégse.
Miért nem fut le a script? Eddig ment, dolgoztam is vele. Nem állítottam semmit el.
Fontos lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Ironclaw RGB Bolti ár:23k INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE Z790 EAGLE +32GB 6400-7600MHz hűtőbordás DDR5 memóriakit eladó! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Corsair Harpoon RGB Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Asus TUF FX504GD 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest