- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Igaza van annak, aki később válaszolt: nem regexpre gondoltam, hanem sima str_replace()-re. Még semmi benchmarkot nem csináltam, még kódom sincs, csak elméletben tervezgettem. A <?= $valtozo ?> azért nem tetszik, mert ennek a szabályos módja a <?php echo $valtozo; ?>, az előbbi meg szerverfüggő, hogy engedélyezve van-e. (Ez a rövid nyitótag, ugye?
)
-
DeltaPower
addikt
milyen regex? sztem ő nem regexes megoldást akar.
én olyan template rendszert írtam (egy prog.hu-s írás alapján), amiben ilyen placemarkokat (helyőrzőket) helyezel el a html kódban, pl. nálam [[MEZŐNÉV]], a lényeg hogy ne hasonlítson a szokásos html elemekre. de ugyanígy lehet pl {{{MEZŐNÉV}}} is.
van a php-ban az strtr() függvény, ami egy sztringben egy asszociatív tömb kulcsainak megfelelő részeket kicseréli a kulcshoz rendelt értékekre. a sztring maga a template, a kulcsok a helyőrzők, az értékek a beillesztendő szövegek. frankón lehet automatizálni, pl adatbázisból berántod a szövegeket a tömbbe. de manuálisan is feltölthető a tömb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest