- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6009 üzenetére
"Amúgy én úgy szoktam csinálni, hogy minden projektnek létrehozok egy-egy apache VirtualHost-ot, projektneve.local néven, megfelelő DocumentRoottal, és ezt felveszem a /etc/hosts-ba is. Innentől külön domainen futnak, elkerülve például az ilyen problémákat."
A számból vetted ki a szótPont ezt akartam javasolni, még csak a múlt hónapban csináltam meg, azóta már csak így használnám, ezerszer kényelmesebb, mint a korábbi megoldás, amikor a localhostnak megfelelő könyvtárba pakoltam mindent, azonbelül is külön könyvtárakat kellett létrehozni a projekteknek, annál többet bepötyögni a böngésző címsorába, stb., szóval több szempontból is nagyon macerás.
Így meg teljesen egyedi neveket tudok létrehozni, és oda állítom be az elérési útjukat, ahová csak akarom.
Kezdetben próbálkoztam azzal is, hogy különböző portszámokhoz rendeltem a localhoston belül az egyes projekteket, aztán gyorsan rájöttem, hogy az megint macera (pl. nem túl beszédes a neve annak, hogy http://localhost:1234). -
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór #6009 üzenetére
Ha jól értem akkor rendes domain alatt már nem lesz ilyen gond. Ez a host átnevezés nem is rossz.
A routerben csak beállítom neki és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest