Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
"Amúgy én úgy szoktam csinálni, hogy minden projektnek létrehozok egy-egy apache VirtualHost-ot, projektneve.local néven, megfelelő DocumentRoottal, és ezt felveszem a /etc/hosts-ba is. Innentől külön domainen futnak, elkerülve például az ilyen problémákat."
A számból vetted ki a szót
Pont ezt akartam javasolni, még csak a múlt hónapban csináltam meg, azóta már csak így használnám, ezerszer kényelmesebb, mint a korábbi megoldás, amikor a localhostnak megfelelő könyvtárba pakoltam mindent, azonbelül is külön könyvtárakat kellett létrehozni a projekteknek, annál többet bepötyögni a böngésző címsorába, stb., szóval több szempontból is nagyon macerás.
Így meg teljesen egyedi neveket tudok létrehozni, és oda állítom be az elérési útjukat, ahová csak akarom.
Kezdetben próbálkoztam azzal is, hogy különböző portszámokhoz rendeltem a localhoston belül az egyes projekteket, aztán gyorsan rájöttem, hogy az megint macera (pl. nem túl beszédes a neve annak, hogy http://localhost:1234). -
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Ha jól értem akkor rendes domain alatt már nem lesz ilyen gond. Ez a host átnevezés nem is rossz.

A routerben csak beállítom neki és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pont ezt akartam javasolni, még csak a múlt hónapban csináltam meg, azóta már csak így használnám, ezerszer kényelmesebb, mint a korábbi megoldás, amikor a localhostnak megfelelő könyvtárba pakoltam mindent, azonbelül is külön könyvtárakat kellett létrehozni a projekteknek, annál többet bepötyögni a böngésző címsorába, stb., szóval több szempontból is nagyon macerás.