- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
radmin
csendes tag
Poup ablak esetében okoz valamilyen változást, ha ezt használom:
<a href="update.php?id=<?php echo $row['id'] ?>">Modosít</a> ?kiegészítettem az én kódomat, de nem igazán jött össze a dolog.
Mert én egy javascriptes popup ablakot szeretnék használni.
A következő kódot használom:
Ami a head tag-ek között van:
<head>
<script type=\"text/javascript\">
function newPopup(url) {
popupWindow = window.open(
url,'popUpWindow','height=700,width=900,left=10,top=10,resizable=no,scrollbars=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no,directories=no,status=no')
}
</script>
</head>Ami pedig a táblázatban, már a body tag-ek között:
<td align=center><b><a href=\"JavaScript:newPopup('modosit.php ?>');\">Módosít</a></b></td>A modosit.php-ban létrehoztam ugyanazt az űrlapot, mint ami korábban a rögzítést végezte. S ezzel az új űrlappal szeretném megoldani a módosítást. Az a fajta mező, amiben szabadon írhatunk nem kell, mert itt is select-et használok, tehát kiválasztja, ami neki kell, s jóidő.
Ráadásul a html részeket echo-val hajtom végre, mert az egész kód <?php ?> között van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged