Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz PazsitZ #3088 üzenetére

Itt az if ($op != "ds") feltétel-ellenőrzéssel csak azt ellenőrizzük le, hogy egyáltalán el lett-e a küldve a form, és ha igen, akkor mehet tovább az ellenőrzés?

"wrap=virtual" ez micsoda? :F

Egy fontos kérdés: ha nem állítok be ilyen számellenőrzős cuccot, viszont van egy form, amit kitöltve elküldök, majd frissítem a böngészőt, akkor hogyan kerülhetem el, hogy még egyszer ugyanazokat az adatokat elküldje? (Pl. vendégkönyv esetén [tudom, hogy egyébként is érdemes itt valami captcha-t vagy hasonló számellenőrzős cuccot berakni].)
    Múltkor csodálkoztam rá, hogy még egyszer ugyanazt az adatot elküldi, és bővíti az adatbázist, ha F5-tel frissítek. Az meg ugye nem jó.
    A $PHP_SELF-fel küldöm "önmagának" az adatokat, szóval ugyanazon az oldalon dolgozom fel...
    Ez lehet, hogy kicsit amatőr kérdés, de egyelőre akkor sem tiszta számomra.

Köszi!

• DviDee

csendes tag

válasz PazsitZ #3088 üzenetére

Nálad tök jó, de nálam ezt írja:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/l.../mail.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/.../mail.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/.../mail.php on line 3

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés