- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #3088 üzenetére
Itt az if ($op != "ds") feltétel-ellenőrzéssel csak azt ellenőrizzük le, hogy egyáltalán el lett-e a küldve a form, és ha igen, akkor mehet tovább az ellenőrzés?
"wrap=virtual" ez micsoda?
Egy fontos kérdés: ha nem állítok be ilyen számellenőrzős cuccot, viszont van egy form, amit kitöltve elküldök, majd frissítem a böngészőt, akkor hogyan kerülhetem el, hogy még egyszer ugyanazokat az adatokat elküldje? (Pl. vendégkönyv esetén [tudom, hogy egyébként is érdemes itt valami captcha-t vagy hasonló számellenőrzős cuccot berakni].)
Múltkor csodálkoztam rá, hogy még egyszer ugyanazt az adatot elküldi, és bővíti az adatbázist, ha F5-tel frissítek. Az meg ugye nem jó.
A $PHP_SELF-fel küldöm "önmagának" az adatokat, szóval ugyanazon az oldalon dolgozom fel...
Ez lehet, hogy kicsit amatőr kérdés, de egyelőre akkor sem tiszta számomra.Köszi!
-
DviDee
csendes tag
válasz
PazsitZ #3088 üzenetére
Nálad tök jó, de nálam ezt írja:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/l.../mail.php on line 2
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/.../mail.php on line 3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /mnt/storage/www/virtual/.../index.php:8) in /mnt/storage/www/virtual/.../mail.php on line 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest