- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs #20625 üzenetére
Nincs itt nagy baj, se tervezési hiba. (@polymorphin) Sok helyen van meghívva már a függvény, el akartam kerülni, hogy mindenhol át kelljen írni a paraméterezés miatt.
De ha aglobal
kerülendő (mi miatt amúgy?), akkor inkább átírom.@SUPREME7: Írtam is, hogy a global-lal próbáltam, de valamiért az egyik függvénynél/értéknél nem volt hajlandó működni. De mindegy is, nem is javasolt, meg inkább megcsinálom az átírást.
Köszi.
Amúgy az bonyolítja be nagyon nálam, hogy 23 db külső forrásból kell dolgoznom, és 24 féle képpen kezelik a dolgokat, amit nekem egy szkriptben kell lekezelni, és ez néha kuszává teszi.
Most a legtöbb probléma a következő miatt jött fel:
Írtam korábban, hogy ellenőriznem kellett, hogy valid linkekkel dolgozom-e. Ott ugye jött az átirányítás "problémája". Megoldottam.
De aztán jött az, hogycurl
-lel (is) kell dolgoznom ezeknek a linkeknek a tartalmán. És most pont az átirányítós probléma miatt jött fel egy újabb:
"failed to open stream: Redirection limit reached, aborting"Kiszedtem hát a header-ből a "Location" alól (persze ettől bonyolultabban), mert ugye így megvan a végső cím, és akkor nem lesz ilyen átirányítós probléma.
De aztán jött egy olyan forrás, ahol nemes egyszerűséggel a "Location"-be (már ha épp így írják, és nem csupa kisbetűvel) már nem a teljes átirányított linket rakják be (mert hát ugye miért is lenne egységes), csak a domain utáni részt. Pl. ha a domain https://www.oldal.hu/, és a "Location"-be csak annyi kerül, hogy "/aloldal/cikk.html".És ez mind abba a funkcióba kellett hogy kerüljön, aminek csak annyi dolga lett volna eredetileg, hogy valid-e a link vagy sem.
Na az ilyenek teszik egyre bonyolultabbá és kuszábbá a szkriptet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest