Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, sikerült "átállnom" utf8mb4-re.
Mivel még csak teszt adatbázis, ezért csináltam backup-ot minden táblából, módosítottam minden PHP kódot, amivel létrehozom a táblákat, és rendben létrejött minden a megfelelő formában, tartalommal feltöltve. Persze még tesztelnem kell alaposan mindent, de remélem, rendben lesz.
A keresésnél úgy döntöttem, nem kell az _as, mert ha valaki pl. angol billentyűzetkiosztással keres (vagy akárcsak mobilon is), nem fogja az ékezetes betűket beírogatni (mobilról én sem tenném).
---------------------------
Egy másik kérdés PHP-hoz kapcsolódóan:
Valószínűleg sokszor ki lett már tárgyalva, és a saját kutatásom (aka. Google-keresés) szerint nincs különösebb jelentősége, de:
Kell foglalkozni az egyszeres (fél-) idézőjel'és a dupla idézőjel"közti különbséggel?Az összes PHP kódomat a "normállal" írtam
"- kivéve persze ahol pont mondjuk sztringbe akartam dupla idézőjelet írni.Azt tudom, hogy a dupla idézőjelesbe írt változók kiértékelődnek:
$s = "dollars";echo 'This costs a lot of $s.'; // This costs a lot of $s.echo "This costs a lot of $s."; // This costs a lot of dollars.És biztos van még ilyen különbség. De a kódjaimat már megírtam, szóval már minden működik, úgyhogy ezzel a részével már nem kell foglalkoznom.
Szóval engem inkább az érdekelne, vagy van-e (nagy) jelentősége teljesítményben, ha a duplát
"használom az egyes (fél)'helyett?
Régebben biztosan számított, de a mai (és tegnapi) gépek és rendszerek teljesítményénél talán ez már egyáltalán nem fontos.
De azért inkább rákérdezek.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest