Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
kell egy prepare persze még bele
Ahh, annyit szenvedtem vele, hogy végig hibaüzenetet dobott (Call to a member function bind_param() on bool), mert nem tetszik neki a lekérdezés. De nem tudtam rájönni, mi a baja, mert adatbázisban futtatva (és a "?" paramétereket átírva persze) tökéletesen futott.
Aztán így 2 óra szenvedés után végül arra jutottam, hogy teljesen lecsupaszítom és visszakövetem a kódot, és végül rájöttem, hogy táblát nem lehet paraméterezni, azon halt el végig...
"SELECT * FROM ? ORDER BY ? DESC LIMIT ? OFFSET ?"Ott FROM utáni paraméternél csúszott el. De így végre megvan.
De így összerakva már működik az infinity scroll-szerű megoldásom is. Így már ezt el tudom tenni, hogy oké, van egy működőképes változatom (erre a kérdéskörre), így nézhetem a pagination-t, és ha azzal nem menne (valamiért), akkor erre vissza tudok állni.
Milliószor akartam írni, segítséget kérni (ebben a prepare-es elakadásban is), de örülök, hogy végül nem tettem, és magamtól találtam rá a megoldásra, így sokkal jobb tapasztalat.

Köszönöm az iránymutatásotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Könyvajánló
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest