Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
supercow
üzenetére
A memcache linket köszönöm, az is memcache, amit én linkeltem, csak már ősidőkkel ezelőtti, és azt reméltem, mostanra van beépített modul rá, nem kell külső összetevőt telepíteni.
Gondolkodtam például olyasmin, hogy linux starton cli-vel php alkalmazást indítani (azok még nem kérnek session-t). Abban írni meg socket szervert, és tárolni / kiszolgálni a kéréseket. Például redis ugyan úgy csak egy szálasan fut, de elég gyors, mert a memory access a sebesség nagyja, a többi meg csak a többi. A session-jeim nem lesznek nagyok, a cucc nagyja sql-be megy, 128 mega ram, ami default-ban megy php processeknek, bőven elég. A php motor által használt protokollt még nem sikerült megtalálnom.
Ha esetleg másvalakinek is jutott eszébe hasonló, és van publikus forráskód letölthetően, az lenne a legjobb. A magam részéről nem ragaszkodom hozzá újra feltalálni a kereket, ha nem muszáj
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest