- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
supercow #20122 üzenetére
A memcache linket köszönöm, az is memcache, amit én linkeltem, csak már ősidőkkel ezelőtti, és azt reméltem, mostanra van beépített modul rá, nem kell külső összetevőt telepíteni.
Gondolkodtam például olyasmin, hogy linux starton cli-vel php alkalmazást indítani (azok még nem kérnek session-t). Abban írni meg socket szervert, és tárolni / kiszolgálni a kéréseket. Például redis ugyan úgy csak egy szálasan fut, de elég gyors, mert a memory access a sebesség nagyja, a többi meg csak a többi. A session-jeim nem lesznek nagyok, a cucc nagyja sql-be megy, 128 mega ram, ami default-ban megy php processeknek, bőven elég. A php motor által használt protokollt még nem sikerült megtalálnom.
Ha esetleg másvalakinek is jutott eszébe hasonló, és van publikus forráskód letölthetően, az lenne a legjobb. A magam részéről nem ragaszkodom hozzá újra feltalálni a kereket, ha nem muszáj
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest