- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
disy68 #18436 üzenetére
Igen, sajnos gondoltam, hogy ez lesz a vége...
Sajnálom, mert mobilon pedig vígan tudom nézni a streameket...
De szerintem annyira nem "okosak" a tárhelyek, hogy még a handshake-t is figyelembe vegyék (bár majd ránézek developer konzolból, meg curl-lal)...
Egyébként az ip-t sem lehet valahogyan módosítani a php lekérésnél? Bár tudom, ez hülye kérdés, amire sejtem is a választ...
A CloudZilla pl egy nagyon jó tár, mert nem tömöríti agyon a streamek minőségét. De az a legkevesebb, hogy a CZ nem menne, de sajnos a legtöbb tár ip szerint szolgálja ki a klienseket...
@mobal
A proxyra már én is gondoltam, de a helyzet az, hogy az otthoni feltöltésem elég siralmas házi hostingnak, így bérelek egy tárhelyet, domainnel, meg ftp-vel, amin nincs hozzáférésem egy apache-hoz pl...
-------
Sajnálom, mert szerintem jó lett volna egy webapp, ami simán, reklám nélkül képes lett volna magyar filmek lejátszására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged