- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #16358 üzenetére
Nézd meg, a Gmailnél milyen hosszúra van állítva a session cookie-k lejárata.
Ott elég ritkán kell belépegetni, miután egyszer megtetted. Persze lehet, hogy ők már a másik véglet.
(#16338) tothjozsi96 :
Ez a téma eléggé abbamaradt, mert a felvetéseimre érdemben nem reagáltál.(#16339) Athlon64+ :
Az első felét nem értettem, mire reagáltad, mert az előzőben arról volt szó, hogy egyszerűen lehagyta az execute-ot, és erre nem figyelmeztette az IDE - Te pedig arra hivatkoztál, hogy biztos inicializálatlan változója volt, és fos IDE-t használ, pedig a változó inicializálva van, és normális IDE-t használ, csak egy metódushívás lemaradt. Szívás, de előfordulhat bárkivel, még veled is, max. nem PDO-val."database generated kulcsot sem képes minden esetben kezelni"
Asszem ezzel én is találkoztam.
Hát amúgy ja, egyetértek, hogy sok tekintetben tákolmány feelingje van (még ha nem is találkoztam annyi problémával, mint Te), mint úgy általában a PHP-nak. -
tothjozsi96
addikt
válasz
PumpkinSeed #16358 üzenetére
Mondjuk a cookie az más, de viszont én a 15 perc után ejteném a session-t ...
De inkább bejelentkezésnél lehessen kiválasztani hogy 15 perc inaktivítás után dobja-e ki vagy sem.
Szerintem eléggé zavaró ha egy nap 20x be kell lépned.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest