Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Joci93
üzenetére
Akkor már csináld objektumorientáltan, ha a lényege szintén az (és amúgy is sokkal szebb):
$mysqli = new mysqli('localhost', '*****', '******', 'test');
A hibaellenőrzés mondjuk nem objektumorientált, de még mindig jobb, mint az "or die(...)":
// check connection
if (mysqli_connect_errno()) {
$errorMsg = mysqli_connect_error();
// hiba volt, csinálj valamit a hibával ($errorMsg-ben lévő hibaüzenetet naplózd, írj ki felhasználóbarát üzenetet, ne hagyd folytatni a script vonatkozó részének végrehajtását, stb.)
}"Az "egyedi" változónevekről én tudom, hogy micsoda és az szerintem bőven elég"
Hát ez egy nagyon rossz hozzáállás. Nem elég! A kódod legyen később általad és akár más által is olvasható. Amúgy meg semmivel nem kerül több időbe normális változóneveket adni (jó, néha nem jut eszébe azonnal a legfrappánsabb név az embernek, akkor lehet, hogy 1-2 másodperccel több).
És ne Notepad++-t vagy valami hasonlót használj, hanem olyan fejlesztőkörnyezetet (IDE), ami normális támogatást ad a kódolásodhoz, és pl. Ctrl+Space-re kiegészíti a kódodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest