- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
Sk8erPeter #15648 üzenetére
Köszi a választ.
Az elérési út nem a valóságot tükrözi, csak ez a régebbi kódrészlet akadt a kezembe. A mostaninál három darab /../ is van, ami mondjuk eleve gyanús, de hát egyszer vissza kell lépnem a public_html mappából, utána a domainnevemet leíró mappából, majd a domains nevűből, és ott figyel egy .php mappa, amiben 5 db php-mail.log fájl sorakozik, de mind 0 bájt hosszú.
Ide másoltam be a fent elmített három fájlt, amiről szintén nem tudom, hogy normális dolog-e. Már hogy alapból nincs-e valahol, kell-e őket másolgatni, és van-e esetleg a DirectAdmin felületen egy egyszerű kapcsoló, hogy ne kelljen ennyit görcsölni. Ha egyébként az elérési út stimmel, akkor az egyik ilyen fájlban jelez hibát.
Lehet, hogy holnap felhívom a Netmaskot, magyarázzák el, hogy lehet levelet küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Synology NAS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest