Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
moltam88
üzenetére
Na ja, én is ilyen esetekre gondoltam, amikor írtam, hogy nem triviális feladat a címre regexpet írni; nem beszélve a felhasználói hibázásokról. Persze az ideális eset, ha már eleve bevitelkor validálásra kerülnek a címek, de egy Excel-fájlnál ez nyilván nem téma.
A legjobb regexp-összepakoló és -értelmező, amivel eddig találkoztam - bár offline -, az a RegexBuddy (http://www.regexbuddy.com/).
Amikor egy komplexebb regexppel találkozol, csak bedobod, és ez lebontja neked szépen. Igen sokat segít, ha nincs kedved gondolkozni, és kinek van kedve gondolkozni, ha nem muszáj?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 17 - alap
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest