Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Maximalisans egyetertek. En is nezegettem korabban a BBCode-ot, de egyszeruen nem ertettem mi ertelme van ennek. Nem sokkal bonyolultabb html tageket hasznalni, cserebe sokkal atlathatobb.
Vagy ha mar mindenkepp valami html-tol fuggetlen formazasi nyelvet akar az ember, akkor markdown. Annak is baromi egyszeru a szintaktikaja es nagyon lightweight (nem veletlenul hasznalja a Reddit, SO, stb)
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Persze. Nem ignoráltam.
Pontosan ezt fogom megpróbálni. Amúgy jelenleg is használok saját css-t az editorhoz, bár egyelőre csak az editor alap betűtípusa miatt, hogy az legyen, ami majd a főoldalon is lesz a tartalomnak.BBCode: Amúgy sem tetszett soha és nem is tudom lehet-e pl. img-t align paraméterrel ellátni. De, ezek után nem is érdekel.
Azt kellene valami számomra is teljesen átlátható módon megoldani mondjuk HTML tagokból minden paraméter eltűnjön, kivéve a class="". A feladat adott, napokon belül lesz időm foglalkozni vele.

Köszi az eddigieket. Még jönnék vissza kérdéssel pár nap múlva és remélhetőleg mihamarabb a megoldással is.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pontosan ezt fogom megpróbálni. Amúgy jelenleg is használok saját css-t az editorhoz, bár egyelőre csak az editor alap betűtípusa miatt, hogy az legyen, ami majd a főoldalon is lesz a tartalomnak.