- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #15025 üzenetére
Maximalisans egyetertek. En is nezegettem korabban a BBCode-ot, de egyszeruen nem ertettem mi ertelme van ennek. Nem sokkal bonyolultabb html tageket hasznalni, cserebe sokkal atlathatobb.
Vagy ha mar mindenkepp valami html-tol fuggetlen formazasi nyelvet akar az ember, akkor markdown. Annak is baromi egyszeru a szintaktikaja es nagyon lightweight (nem veletlenul hasznalja a Reddit, SO, stb)
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #15025 üzenetére
Persze. Nem ignoráltam.
Pontosan ezt fogom megpróbálni. Amúgy jelenleg is használok saját css-t az editorhoz, bár egyelőre csak az editor alap betűtípusa miatt, hogy az legyen, ami majd a főoldalon is lesz a tartalomnak.
BBCode: Amúgy sem tetszett soha és nem is tudom lehet-e pl. img-t align paraméterrel ellátni. De, ezek után nem is érdekel.
Azt kellene valami számomra is teljesen átlátható módon megoldani mondjuk HTML tagokból minden paraméter eltűnjön, kivéve a class="". A feladat adott, napokon belül lesz időm foglalkozni vele.
Köszi az eddigieket. Még jönnék vissza kérdéssel pár nap múlva és remélhetőleg mihamarabb a megoldással is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged