- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Sk8erPeter #14035 üzenetére
Igen, az nekem is gyanús volt így utólag, hogy ott megszaladt a kivágás kissé, de éjszaka csináltam, a megjegyzés sorra figyeltem, és automatikusan onnan vágtam ki. De akkor se tiszta, hogy a Dashboard hogy a fárszba inaktív, mikor elvileg ez a cucc egy külön lapot csinál csak, amit utána be lehet linkelni. Az a baj nem nálam van a belépő a host oldalra, meg kell várni míg megkapom, remélem nem valami komolyabb hiba lett...
-
Chrystall
senior tag
válasz
Sk8erPeter #14035 üzenetére
Engem csak az lep meg, hogy az admin dashboard is elszállt, pedig annak nem tudom mi köze ehhez a cucchoz. Ez elvileg magán a honlapon módosít, de azon is csak annyiban, hogy csinál egy plussz lapot, amit be lehet linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged