- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Swifty #11878 üzenetére
Sebesség: talán az enyém gyorsabb.
Ez a premature optimization. Nem tudom megmondani, igaz lehet-e, szerintem nem/mérhetetlen különbség.Memória használat: biztos, hogy kevesebb memória kell az enyémnek.
Téves, alapból nem lehet biztos.
- felolvasod az egész fájlt egyszerre, bent is tartod a parse végéig a memóriában
- parsolt adatokat értelem szerűen szintén bent tartod ($tables, második foreach-ben már talán a GC kitakarította a felolvasott cuccokat), emellett az első megoldásodban háromszor használtál ternary operátort egymás után, ami pontosan 2 db teljes tömbmásolást jelent. Ehhez jön, hogy ez borzasztó drótozott megoldás volt.
A kódod fut 5.3-as PHP verzióbál régebbin is, ott nem volt még normális szemétgyűjtés, szóval veszélyes lehet.Hossz: az enyém rövidebb.
Csak nem lehet elolvasni.Átláthatóság: egyén függő. Ki mit ismer jobban.
Jó OO kódot mindenki elolvas, mert értelmes, egyszerű elemekből áll.Bővíthetőség/kiterjeszthetőség: Athlon64+ kódja könnyebben származtatható. Az enyém "direkt" kód erre a problémára.
Az enyémben a parser szar, legalább egy absztrakció hiányzik.Hibakeresés: egyén függő. Talán a kód hossza miatt mondanám, hogy az enyémben könnyebb.
@ operátort használsz, szerinted azzal mennyire egyszerű a hibakeresés?---
@cucka: Ez már legalább olvasható, könnyen szétszedhető az említett két darabra. A resource létrejöttének az ellenőrzése tényleg kellene.
---
Érdekes, hogy csak én olvastam fel CSV-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest