Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem, szerintem ezt meg tudjuk oldani mi is, moderátorok nélkül...
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Miért szereted te ennyire a modikat?
Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).(#11866) PazsitZ :
"Én lassan emiatt a hozzáállás miatt fogom törölni már az értesítést erről a topikról"
Na igen. Örültem, hogy végre érdekes témáról van szó, erre valaki ebbe is beleugat, hogy ne. (ráadásul újonc, 25 szakmai topicban tett hozzászólással, 6 ebből itt született, és csupán 1 db (!!) vágott ténylegesen a témába)Amúgy bocsi, itt a felsorolásban véletlenül fordfairlane-t írtam PazsitZ helyett.
(pedig az említett illető nem járt errefelé régóta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP EliteBook 8740W - i5-560M I 4GB I 320GB I FX2800m I 17,1" WUXGA I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).