Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
balintkagan1
üzenetére
Szia!
Szakmai Logout, OFF-Topic logout, és Blogout alá direktbe ne nyiss új topikot,és úgy általában előbb használd a keresőt! Itt VAGY itt tedd fel a kérdésed.
Üdv!Zárható.
-
balintkagan1
tag
Tisztelt Fórumozók!
Számos külföldi Fórum végigböngészése és az ott javasolt megoldások kipróbálása után se jutottam előre egy problémával ezért a segítségeteket kérem: folyamatosan "a phoenix.exe leállt" hibaüzenetet kapok a számítógépemen (Windows 7 64 bit). A furcsaság az, hogy ez csak azóta van mióta feltelepítettem 2 Total War játékot: a Medieval 2-t, mely többször kilépett ezzel a "phoenix"-es hibaüzenettel, illetve az Empire-t, mely el sem akar indulni, függetlenül attól, hogy az .exe-re kattintok vagy a Steamben akarok elinditani.Mindkét játék eredeti.Mindkettő volt már fenn és mindkettő jól működött.Igazából a Medieval 2 hibáival el vagyok, de ha az Empire-hoz lenne valakinek ötlete, nagyon megköszönném, mert az el se indul, pedig sajna 3-szor töltöttem le és raktam újra, hátha...
Amiket eddig próbáltam:- játék ujratelepítés
-Steam/steamapps/common/empire mappából manuálisan telepíteni a DirectX-et stb-t
-futtatás kompatibilitási módban
-validating game cache files- a Stea-kliensben
-kitörölni a phoenix.exe-t, de sajna több száz ilyen nevű mappa vana gépemen és nem tudom melyik mit csinál, ezért nem merem mindet törölni.Ha van valakinek ötlete kérem ossza meg!
Köszönöm előre is!
Szép napot!
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- No Rest for the Wicked
- EA Sports WRC '23
- Túraautó topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Bittorrent topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Crimson Desert
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest