Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"És itt az értelmes másik oldal hiánya jön elő."
Szerintem ez az alap probléma. Az O1G meg a "több pénzt a zembereknek" típusú, hülyékre szabott kommunikáció valahogy nem hoz izgalomba. Pedig nagyon jó lenne valami értelmes dolgokkal előálló alternatíva a mostani helyett.
Nekünk ilyen van. Bal oldalon a felső, fix zuhanyrózsa és a kézi tusoló váltója (ezzel állítható a víz mennyisége is), jobb oldalon a hideg-meleg. Nekem jó a 40 fokos alap beállítás is. Hasonló a sima csaptelep is.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
(mindenkinek aki azóta hozzászólt)
Nem nekem kell, mi a multinál ahol dolgozom, 99,9%-ban képernyőt osztunk (ahogy atok is mondja), a maradék pár alkalomra meg jó a laptopba épített; hanem asszonynak, nála inkább a személyes jelenlétillúziójapótlása miatt kell, nyilván nem kell a szempilla szálaknak egyesével látszania, de - ha már lehet választani - nem hátrány ha azért élvezhető, nem csupa zaj a kép, be lehet állítani élesre. Beépített mikrofon előny. Ha ezek nem elszálltak igények és a legolcsóbb/legnévtelenebb modelleket kivéve már jó eséllyel tudják (mondjuk ez, vagy akár ez, esetleg ezek valamelyike 10-15k között) akkor szusszanok és megveszem amelyik van készleten.[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
.mf
veterán
Jajj, csak a Gőrényt ne, lécci... Annak a csalónak börtönben a helye, 150 milla közpénzt tüntetett el, nem is értem, hogy van még szabadlábon (kinek a kije?)
"És itt az értelmes másik oldal hiánya jön elő."
Igen, ez a nagy probléma, hogy jó kis pozícióik megtartására a pártok belső marakodása és a beépített aknamunkások az ellenzéki oldalon kinyírják az értelmes dolgokat. Ld. LMP, Párbeszéd becsődölése, Kutyapárt is hiába csinál egy csomó jó dolgot és tár fel sok korrupciós ügyet, akik egyáltalán hallottak róla, azok többsége is viccpártként elkönyvelte, és a választásokon indulás miatt mindkét oldalról támadják.
Joera hiába vársz, szerintem inkább a sok kicsi együttesen (EU-pénzek csökkenése, jogállamisági mechanizmus, Néppártból kizárás, Orbánnal egyre ellenségesebb EU vezetők; egyre rosszabb járvány-kezelés, egyre több halott; gazdaságnak, sokak megélhetésének egyre fájóbb lezárások; gazdasági visszaesés, autóipar visszaszorulása; stb), vagy valami igazán csúnya botrány Orbán személye körül, ami még a saját szavazótáborának egy részét is megingatja.J.Bravo: nekem egy régi Logi C270-esem van (720p, van miki), és azt kell mondanom, hogy a kora ellenére még egész jónak tűnik a telco-kon, meetingeken részt vevő többiekéhez képest. W7, W8.1-en használtam, oprendszer felismerte, nem telepítgettem semmilyen gyári sw-t hozzá.
De ha livejasmin vagy onlyfans, akkor tényleg inkább valami 4K legyen, meg linket is küldhetnéd minőség-ellenőrzésreFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mercutio_
félisten
30 évvel a rendszerváltás után ne hivatkozzunk már a cuclizmusra egyébként nem tudom másoknak is feltűnt-e, hogy szépen araszol a rendszer (és a módszerek) abba az irányba csak mai eszközökkel
Crey: Engem nem az zavar, hogy kihagynak belőle, az egész rendszerszintre emelése zavar. (ahogy az oktatás lezüllesztése is) Az emberek egy része azért lett közömbös mert rájött, hogy ebben az országban nincs összetartás, hogy itt nem az jutott eszébe sokaknak amikor a tűzoltók, rendvédelmisek, tanárok és még sorolhatnám jogait nyesegették, hogy ha ma ő holnap én, hanem az irigység, kárörvendés.
Hogy ez még mindig a "Rokonok" országa
Az ami vidéken van pont az utóbbi ~10 év eredménye. Szépen felépített hűbéri rendszer a ner-barátok és támogatóik hozzájutottak a biztos EU támogatást biztosító földekhez, aki nem vándorolt el az tőlük függ vagy a közmunkától.
Gondolom a centrális erőtér néked se ismeretlen fogalom és te is látod az eszközeit
A DK és társaira simán rákűldhetnék a megfelelő szakértői csapatot és lehetne mutogatni, de jelenleg nem érdeke vityának, később ha forrósodik a helyzet nagyobbat szól majd...Nincsenek illúzióim, de a 2/3 olyan egy dolog ami megszüntette azt az eszközt amivel a hatalmon lévőket némileg kordában lehetett tartani.
OFF vége, ezt majd covid után valami folyadék mellett
Ha már covid: tudja valaki, hogy aki már átesett az alap variánson és van ellenanyaga védett-e és milyen mértékben az angol, afrikai verzió ellen?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ear001
addikt
-
tvamos
nagyúr
"Gyerekek, bármi áron intézzétek el, hogy beoltsanak"
Annak en is orulnek, ha megkaphatnam mar azt a vakcinat... (bar en nem jarok veletek sorozni/borozni...) A fiam elkapta ezt a sz@rt. Szerencsere nincs baja. Remelem, igy is marad!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Mercutio_
félisten
Nem vágyom se vidékre, se kertesbe, kirepültek a gyerekek így sok a 3,5 szoba, 82 m2, szóval kisebb, 2-2,5 szobás a terv. Vagy ugyanitt, vagy...........és itt egy bazinagy kérdőjel, mert a melóhelytől való távolságon kívül minden a környék mellett szól (jó belső elosztású már gyárilag is hőszigetelt lakások, minden (is) van a közelben, a házak között nagy távolság és sok zöldterület + 5 perc sétára erdő, északi fekvés miatt nem szennyezett a levegő, 10-15 perc kocsival a Dunapart, keleti országrészben lakó rokonok miatt az is pozitív, hogy nem kell átverekedni magad a városon) + nem ismerem a m2 árban hasonló vagy kicsit drágább más kerületek mely részein van élhető környék és normális lakások, lakók
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Jahno
veterán
Velem bármire. IS! Fotózni megyünk, akkor iszunk, jó lett az expó akkor iszunk, elbasztam valamit (ez a gyakoribb), akkor is iszunk :-P
Ki van pesti? Csütörtökön laza délutános kötetlen egyszerű sztrítfotós móka szerveződik, kisfröccsel. Haver környékére tervezem, hátha van egy színes ablak, meg fura emberek, De csak azért, mert Ő biztos jön és vagy rohan szülni, vagy nem :-D
Én már iszom.
-
törölt tag
Mindössze arról van szó, hogy nem járunk össze a leírt felfogású réteggel, ahogyan az élsportolók is kerülik azon zsenik társaságát, akik szerint a bajnoki érem mögött alapvetően a szerencse áll és egyébként is biztos csaltak a döntőben...
Szomorúnak tartom, hogy 2021-ben egyszerűen nem lehet őszintén beszélni a Kádár-rendszer mai napig velünk élő örökségéről. Töröljünk inkább mindent, jöjjön létre egy újabb safe space, nőjenek fel ugyanebben a felemelkedést gátló szellemi környezetben a tehetséges gyerekek...
Szép eredmény, gratulálok!
-
Jahno
veterán
Klasszikus érdekesség a Vimpexes Zoli is. Egyszer csak jött, csinált egy közepesen nagy italkereskedést, felhúzta a Sárkány centert, majd véletlenül lett 120 trafikja. Ezek azok, amiket nem mindig értünk.
Inkább az, hogy a semmiből jönnek, kisebb cégeknek is nekiugranak, aki piacon van és nem tudja megvenni azt elrakják az útból, vagy simán csak úgy sikerül. És mennyi ilyen van.
-
|AP|
veterán
köszi, ez most jólesett
dobos csajból nekem (ha nem a dobtudást nézzük ) ő a kedvencem. Nem kifejezetten az a szép arcú csaj, de mégis van benne valami
-
Freddy76
addikt
-
Jahno
veterán
Az a Váci klasszikus, meg mellette azért a Liget környéke, nagy tavakkal és fél erdővel át a bicajúton. Maga a tanösvény kb. 500 méter, de ha makrózol akkor elég lesz egész napra. Amúgy kb., fél, de akkor nem vártál madarakra. Mellé Gyada és Ipoly környéke, de attól függ mennyire Váctól, mert fél Börzsöny a lábad alatt és Törökmező. 15 és 20 kilométerek.
Szóval kinek mi a vérmérséklete, inkább az, hogy sokan lesznek, mert Vác egy korai fél napra simán elég volt. Aztán ködben, köd nélkül, esőben is meg télen is visszajárós. Majdnem linkeltem egy albumot, de zárt csoport, ezt mindig beszívom.
-
.mf
veterán
Ahogy Jahno is mondja, attól függ, mit és hogyan fotózol, simán elfoglalhatod magad egy napra is.
De van még a környéken:
- mellette, közte és a 2-es között egy parkos rész kápolnával, oltárokkal, emlékművel
- ezzel szemben a 2-es túloldalán egy régi temető
- maga Vác: kellemes kis főtér, templomok
- Vác mellett a Naszály: hegy, kilátással Pilisre, Dunára, függőhíd (túloldalon), barlangok, túrautak, nagy kőfejtők, több km-es transzportheveder a cementgyárig, az az óriási cementgyár maga koraeste kivilágítva is érdekes
- Vác előtt Sződliget horgásztó, ha azóta újra kinyitottákennyi elég lesz vagy folytassam még?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
t_a_m_a_s
addikt
Baszki, már a mi kis szigetünket is eléri a fővárosi turistaáradat???
Tényleg viccből írtam, de az azért nagyon durva, hogy anno, a vírus előtti időkben napokig, hetekig nem járt arra senki, még szerintem a helyiek sem (és itt el is szégyellem magam, mi is előbb vágtunk neki a Balatonnak, minthogy legurultunk volna a 3 km-re lévő szigetbe...), most meg hétvégén dzsihád van. Hét közben mondjuk még lehet magányosan sétálgatni, bringázni.
Holnap majd jól beletépünk...
-
MODERÁTOR
Ha már. HBO-n van fenn az It's a Sin.
A '80-as évek meleg közösségei a UK-ben, HIV és AIDS fertőzés hulláma hogy hatott rájuk. Elég gyomorszorító mini-sorozat, semmiképp ne a hangulat hullámvölgy alján nézzétek, mert lehúz. De amúgy nagyon jó.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Auchanokban tartanak, általában a Light vagy az Indian classic van és a Ginger Beer. Volt rá példa kétszer talán hogy volt Mediterran, de nem viszik túlzásba azért.
Amúgy a legtöbb prémium italboltban most már simán kapható - vagy olyan helyeken is mint a Culinaris.
Vettem egy üveg Opera Gint. Vagy ma, vagy holnap rápróbálok, hagyományos lime szelettel, classic tonikkal.
-
.mf
veterán
Addiktív, de drága addikció...
DE erre is van megoldás: kristályok! Mert mi az, ami nem megy ki a divatból?..Na jó, azt a poént leszámítva a Dolce & Gabbana videó viccesebb
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Jahno
veterán
Csepelen akad occsó világbajnok cukrászda, de még akad 1-2 hely, ami nem 800 pénz. Viszont átlag kaja, Aldilidliteszkó simán drágább, mint egy éve, csak haverom magyarázza, hogy a kormány is megmondta, mert nem is drágább :-D Szóval beszopják és mantrázzák. Legolcsóbb törzskocsmáimhoz nem tudok viszonyítani, mert bezárt, átalakult.
-
spanyoll
addikt
Fú nekem szűk másfél hete van meg a bringám, de már beleraktam 120kmt. Az én seggem is nehezen bírja még a nyerget fél év kihagyás után, lábaim sem szeretnek, de leszarom, végre megint tekerhetek.
Arra kell már csak figyelnem, hogy ne kezdjek el kütyübuzulni a bringával kapcsolatban, mert nem kell még egy pénznyelő
(így is már berendeltem sisakkamera / dashcam kombót, vettem nyeregtáskát, új pumpát, úgyhogy még időben kell nyakon csípni a szörnyet)."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Lassú Víz
addikt
Behoztak egy csomó nem túl népszerű kínai vakcinát. És voilá, csináltak hozzá önmagában értelmezhetetlen statisztikát is!
Nem tudom, hogy van-e még lejjebb, és azon sem lepődnék meg, ha a Pfizer pert indítana. Csak sajnos azt nem a kozmetikázott adatok megrendelői, előállítói fogják fizetni, hanem mi.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
-
MODERÁTOR
Csak a Firefox.
Mármint van Chrome is, de régóta lejöttem róla. Az FF legalább blokkolja a kéretlen trackereket (lásd Facebook).
Illetve merem ajánlani az Edge-t is, kifejezetten pozitív tapasztalatom van vele, hogy mennyire nem memóriazabáló szörnyeteg, mint a másik kettő.
-
Jahno
veterán
Nekem Csepel-Margit-híd még mindig kb. 30 perc volt. Aztán meglátom milyen lesz, héten jövök-megyek még saját autóval, mert el kellene intéznem pár dolgot. Hazafelé tudósítok, mert engem a kurva posta szívat ezzel a csökkentett nyitvatartással, mert jajj járvány van és akkor csak 6ig leszünk nyitva, így meg alapban necces odaérni.
-
Byk01
őstag
A covid előtt mentél 120 percet, és találtál parkolóhelyet 5 perc alatt, a covid-zárás alatt mentél 90 percet, és kerestél parkolóhelyet 25 percig, most meg majd mész 120 percet, és keresel parkolóhelyet 30 percig
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest