- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #69583 üzenetére
nem akarok dízelt most valamiért. +2 szék miatt kb 1-2 modell jöhet szóba, de pl nem fogok venni downsize-ingolt 1.2tce grand scenicet, vagy hasonlót. a zafira legalább megy (üléslap-hosszabbítós sportsámli van benne).
hunyadit még nem néztem, de tényleg 7-8 a plafon, 8-ért már valami jó vétel legyen (pl a rav4).
kadjart néztem, hulladék, xtrailt még nem, de szerintem nem fér bele a keretbe.
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #69578 üzenetére
A Prius + drágább nála jóval, illetve amivel most mentem Auris az 136 le kombinált teljesítmény, Rav4-nél 197.
Alapvetően 5+2 üléses kellene, de nem busz, és normális motorral (nem akarok dízelt) 7-8M környékén már csak a Zafira maradt, ami amúgy tetszik is (kb full extra lenne).
Napi 25-30km M0, illetve még egyszer ennyi város, de rendes belváros, szóval dugózás rendesen. Suv csak azért jöhet szóba mert a hibridség tetszik.
Garancia mindkettőre elég korrekt (4-5 év/160e km).
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #69576 üzenetére
Rav4. 8.1 eddig a legjobb ajánlatom. Prius plus lenne a legideálisabb a plusz 2 szék miatt, de kicsit gyengusz (új auris kombival mentem, az nem volt gáz, de ugye kisebb-könnyebb).
A mérleg másik nyelvében a 200 lovas új zafira van (1.6T benya). Ennek előnye az 5+2 ülés.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #69532 üzenetére
Gratula!
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #69154 üzenetére
Gondolom elhasználódott. Elkopott, nem nagyon volt már profil mélység.
-
TayRol
nagyúr
Van valakinek pár órára kölcsönbe egy 50/1.8-as nikonja, hogy a D610-es vázam tesztelhessem a leendő vevővel? Amennyi eszem van az obikat már eladtam, így szegény nem tudja kipróbálni (amúgy bármilyen fx obi jó lenne, de gondolom ez a legnépszerűbb).
-
TayRol
nagyúr
alakul ez...
-
TayRol
nagyúr
Van még aktív fotós beárazós topik?
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #68200 üzenetére
Megcsinálták korrektül. Csak a kaszni sínylődött, a váz sehol, úgyhogy új a hátsó ajtó kívül-belül , a hátsó lökös, meg bent 1-2 cucc.
tamás: ma is szereztem egyet, de cserébe a Seikonak mennie kell. nánássytól a fehér számlapos orientet
bálint: köszi, amúgy tényleg jó kis szerkezet. btw te nem foglalkozol almás cuccokkal? mint írtam, vennem kell egyet.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #68190 üzenetére
én most megelégedtem ezzel.
-
TayRol
nagyúr
Ha már telefon: asszony 2 éves 16 gigás 6-osát cserélném, mert elég sokat fotóz és kevés neki a tárhely, plusz sokat netezik és néha belassul a böngésző.
Kérdés: 6s 32 gb, vagy 7 32gb? Olyan nagy difi az árban nincs.
Szerk: vagy adjam oda a 16gb-os 6s-emet, hogy gyors lesz szuper, de nincs több tárhely, én meg vegyek magamnak egy 64-es 7-est?
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #67940 üzenetére
kb. 2 éve.
-
TayRol
nagyúr
Srácok, nincs valakinek kölcsönbe (ha kell, adok cserébe bármit addig) valamilyen 70-200-asa Nikon fx-re a hétvégére? Csütörtök estétől vasárnap estig. SOS.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #67121 üzenetére
Ha kell, majd adok ruhát. Van mindenből.
-
TayRol
nagyúr
Alfások: a 159 kombinak ugye baromira kicsi a csomagtere? Meg a nyílása?
-
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #66020 üzenetére
Köszi, hazafele a Mogyoródi úton vettem egyet.
Freddy : én csak felfelé akarok menni, tehát az egy funkciós is megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #66018 üzenetére
Hú, köszi. Már csak egy boltot kell találnom, ami útba esik hazafele a 7. kerületből.
Na meg, hogy befér-e a kocsiba.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Sracok, nincs valakinek felesleges, nem használt de meg jo állapotú fotós hátizsákja? Van nekem egy Olympus hatitaskam, de sajnos a D610 + Tami 24-70 meg a Nikon 50 nem fér bele. Esetleg cserealapnak jo lehet.
-
TayRol
nagyúr
Kicsit megtörve a lendületet, mivel érdemes az ország egyik végébe egy 400e Ft értékű kis csomagot elküldeni? Melyik cég megbízható?
-
TayRol
nagyúr
Az elmúlt évben gyúrtam, így már bírom cipelni magammal.
-
TayRol
nagyúr
Vissza az őskorba.
-
TayRol
nagyúr
1 év után végre eljutok addig, hogy veszek egy nas-t. Mivel baromira kiestem a hálózatos dolgokból, volna valaki, akit esetleg egy Zyxel 326-tal kapcsolatban zargathatnék? Szaktopikjában nem annyira akarok kérdezhetni...
Torrent, time machine, file backup, stb. Alap dolgok. -
TayRol
nagyúr
A gyerek rákattant a masinára...
-
TayRol
nagyúr
Srácok, van esetleg köztünk, aki nyíregyházi? Egy nagy kéréssel fordulnék hozzá.
-
-
TayRol
nagyúr
Hejj! Kihagytam egy hetet síelés miatt, gondolom semmi extra nem történt...
-
TayRol
nagyúr
Köszi mindenkinek, akkor marad a sima hd.
A 4k-t még azért meggondolom...
-
TayRol
nagyúr
Techbuzulás:
12.5-es notira kell fhd kijelző (csak és kizárólag érintős van), vagy elég a sima hd? Van mellé 2709-es Dell monitorom... Amúgy az érintőkijelzőnek van előnye/értelme otthoni felhasználásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest