Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Karima
őstag
Szerintetek ha egy ilyet rádugok a tabletem OTG portjára, akkor:
1., Nem külső tápos külső hdd fog-e működni rendesen? (azaz a tabletről kapná a powert) (Ilyen hdd-t tudnék szerezni kölcsönbe, így nem kellene külön vennem egyet)
2., Ha rá van dugva a HUBra a hdd és a kártya is, akkor egyszerre látja-e a tablet, tehát tudnék-e direktben kártyáról hddre másolni?
3., Van valakinek ezzel a Delock Usb OTG HUB-al tapasztalata? Vagy tudtok ajánlani mást, amit nem külföldről kell rendelni (az most már nem férne bele az időbe), és max ebben az árkategóriában van? kb 3500,-HUFElőre is köszi!
(Aztán lassan már befejezem ezt a tablet+külső hdd saga-t ) -
Karima
őstag
Köszi mindenkinek! Akkor kb egyértelmű, hogy külső táposat keresek. Azt viszont megköszönném, hogy ha kipróbálnátok a két eszköz közötti direkt másolást usb otg hub-al (mindkét eszköz arra lenne dugva). THX
Én se ismertem ezt a mymemory-t, most néztem rajta külső hdd-t - lehetőleg 2,5-öset -, de azok korántsem voltak annyival olcsóbbak, mint a memkarik. Sőt, talán nem is voltak olcsóbbak az itthoni áraknál.
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
válasz Real_Necro #23976 üzenetére
Ez mit tud, ami különleges? Átfutottam, de nekem nem jött le
-
Karima
őstag
válasz spanyoll #24023 üzenetére
Nálam működik, igaz vagy 10 mp volt, mire bejött a belépő oldal (belépni nem próbáltam).
Más:
Az normális (vagy mitől lehet?) hogy ezt a hubot rádugtam a tabletre, külön-külön olvassa a pendrive-ot is és a memkarit is tökéletesen, de ha a kettő együtt van rádugva, akkor vagy kiüti az egyik a másikat, vagy nem jelenik meg az az adathordozó, amit másodjára dugok be. A honlapon ezt írja: "Egyidejűleg csak egy memóriakártya használható", de azt nem, hogy egy memkártya mellé nem lehet pendrive-ot dugni. (pendrive + egér kombó tökéletesen működött.)
Vagy ez az android "hibája" és ott kellene valamit állítanom? -
Karima
őstag
válasz Real_Necro #24026 üzenetére
És Neked milyen hub-od van és milyen Androidon megy?
-
Karima
őstag
válasz Real_Necro #24030 üzenetére
Köszi. Így elsőre kb olyan mint az enyém. Nem értem
-
Karima
őstag
Ja nem, itt nincs is téma, ez másik topik. Akkor jöhetnek ezek!
-
Karima
őstag
válasz Freddy76 #24199 üzenetére
Szólhattál volna. Szokás szerint lent voltam
Az Anna-bált és az arra való igényt, mióta egyszer kívülről megnéztem, én sem értem. Tisztára olyan, mint egy lóvásár. Felvonulnak a párok, megy a mustra, megy a rongyrázás. Akkor sem mennék el, ha annyit fizetnének, mint amennyibe a jegy kerül, nemhogy még én fizessek a jegyért 80 rugót. Mondjuk én ilyen közegben nem is érezném jól magamat egy percig sem.
-
Karima
őstag
64 gigás transcend sdxc kártyát érdemes venni? Azt tudom, hogy a d7k kezeli (legalábbis a nikon oldalán ott van, hogy sdxc kompatibilis, mondjuk az ajánlott kártyamárkák közt a transcend nincs ott), de kell hozzá valami speckó kártyaolvasó, hogy a számítógépre tudjam kötni? Vagy inkább legyen 2x32gb sdhc? Árban kb ugyanott van.
-
Karima
őstag
Na a mymemoryról ma meg akartam rendelni a 2 db 32 gigás transcend kártyát, erre nem out of stock lett mára! Szerintetek (főleg aki otthonosan mozog a mymemory-nál) mennyi idő alatt töltik újra a készletet? 12-13.-ára meg kéne kapnom a cuccot, mert 14.-én hajnalban indul a holiday, és most egy kicsit beparáztam, h lehet h nem jön meg addig
-
Karima
őstag
válasz Balinov #24320 üzenetére
Hát ez sem lehet rossz alternatíva, csak kérdés, h mikorra ér ide. Nem ebay-es szállítási időkkel dolgoznak? A mymemory-val kapcsolatban páran már írták, hogy néhány nap alatt megjött a cucc, az azért lenne jobb. Írtam nekik, hogy előreláthatólag mikor lesz készleten, aztán majd a választól függően elgondolkodok az általad linkelteken is.
(Nem lehet ezt a német amazont angol nyelvűre állítani valahol? Sehol sem találom ) -
Karima
őstag
válasz Balinov #24320 üzenetére
Na végülis megrendeltem német amazonról, mert a mymemory válaszolt, h nem tudja garantálni, hogy 13.-ig megkapom, és kb ugyanannyi lett mintha mymemoryról rendeltem volna. Ráadásul miután megrendeltem felment vagy 3-4 euróval ennek a kártyának az ára. Ja és max aug 12.-ig meg is kapom őket
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
válasz Balinov #24577 üzenetére
Remélem nekem is ilyen gyors lesz, de már kezdek kicsit parázni, mert július utolsó napján megrendeltem, és akkor azt írták, hogy összekészítés alatt van, max aug 12-re megjön. Ami szuper is lett volna. Aztán 1-2 nap múlva írták, hogy feladták, max aug 14.-én megjön. Na az már cinkesebb lenne, mert aznap hajnalban indul a gépem De remélem nem tartják be azt a max dátumot, és hamarabb megjön. (Én a hét második felében azért számítok rá, hisz ez csak egy boríték Németországból.)
-
Karima
őstag
Tök jó felhők jönnek és az lenne a kérdésem, mert ilyet még nem csináltam, hogy hogy tudnék jó kis timelapse videót csinálni képekből? Beállítom manualban, hogy pl percenként egy képet csináljon, majd a többszáz képből csinálok egy 24-25fps-es videót?
-
Karima
őstag
Hát ez a timelapse-ezés nem egy zárbarát elfoglaltság!
-
Karima
őstag
-
Karima
őstag
Nem emlékszik valamelyikőtök arra az ftp linkre, ahol egy rakás fotós könyv volt angolul és magyarul is?
-
Karima
őstag
válasz psycroptic #24787 üzenetére
Igen, ez az, köszi! Neked is Bali!
Viszont sajnos ebben nem találtam az a könyvet, amit keresek. Valaki esetleg torrenten (kivéve a piratebay-t, azt már néztem, és ott csak epub-ban van meg, nekem meg pdfben lenne rá szükségem) meg tudná nézni, h fent van-e: Neil van Niekerk - Off-Camera flash
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Egyébként mostanában én is egyre többet nézegetem ezeket a milc-eket szaladgálós gépnek. A az eos-m + 22mm vadiújan ebayen már 80-85ért beszerezhető, az meg nem olyan vészes, és elég jó review-kat olvasni róla. (18-55-el már nem kéne, mert akkor már félig-meddig oda a kompakt feature-je. Magyarul attól már elkezd bumszlisodni. Csak jó lenne Nikonban találni ilyen kis milc-et, mert csak azt a rendszert használom már egy ideje. Vagy a dslr-obikat milc-en nem lehet használni? Nagyon láma vagyok ebben a kérdésben
-
Karima
őstag
Nagyon gyanús, hogy nem fog megérkezni a 2 32gigás memóriakártya, amit 12-ére ígértek rendelésnél, majd korrigálták 14.-ére. Most egy kicsit be vagyok rágva , mert 14.-én hajnalban indulok Köcsög amazon!
-
Karima
őstag
válasz rbalint88 #25072 üzenetére
Inkább ne, nem akarok hajnalban turbulenciában felszállni, amúgy is elég sokat kell innom ahhoz, hogy elviseljem a repülést Tavaly repültem márciusban (persze akkor is ittasan), majd szeptemberben,és azon a járaton megkérdezte a stewi, hogy jobban bírom-e már a repülést. Ó mondom ilyen jól emlékszel rám fél év távlatából is? Erre ő: Hát azt az utat nehéz lenne nem elfelejteni
-
Karima
őstag
Ezt láttátok már? Szerintetek nem gáz egy hathetes gyereket vakuzni, ráadásul két irányból is?
-
Karima
őstag
Van valakinek tapasztalata a ThinkTank rendszerrel? Gondolkodok rajta (bár iszonyat drága), mert a hátizsákos obicsere elég macerás egy idő után (Ráadásul eddig azt hittem, hogy a bizonyos obikhoz adott - pl sigma 10-20 - övátbújtatós tokomat fogom tudni használni a thinktank övvel, de most a képeket megnézve úgy néz ki, hogy mégsem )
-
Karima
őstag
Ha van egy telefonnal készült videófelvételem, abból hogy tudok csak egy pár másodpercet hangot elmenteni legkönnyebben? Köszi
-
Karima
őstag
Sziasztok! Mobilos témában szeretnék segítséget kérni, hátha járt már úgy más is, ahogy én, és van tapasztalata. Szóval a telefon az asztalon töltőn volt, leesett, de a töltőkábel valamennyire megfogta, ezáltal valószínűleg a telefon alján lévő usb csatlakozó kiszakadt/kitört a helyéről, mert azóta nem tölt. Külsérelmi nyom nem látszik rajta, csak annyi, hogy ha bedugom a töltőt, akkor nagyon lötyög, és nem tölt. A szervizes dolgot nehezíti még az is, hogy nem Magyarországon forgalmazott telefonról van szó (Zopo – Kínából jött), bár gondolom ha tényleg kitört, akkor ez nem nagyon számít, mert „csak vissza kell forrasztani”. És az sem lenne rossz, ha ott előttem csinálnák meg, mert elég fontos cuccok vannak a telefonon, nem szeretném, ha turkálnának benne. Na tudtok olyan helyet, ahol ez mind megvalósulna?
-
Karima
őstag
Sziasztok!
PS-ban be lehet valahogy állítani, hogy ha egy 16 megás képet akarok leméretezni 1000px-re, akkor ne élesítse szénné? Eddig nem tűnt fel (sőt, úgy tudtam, h méretezés után általában mindig szükséges élesíteni valamennyit), de most zavaróan éles, ha leméretezem, pedig a LR-ból is úgy exportáltam ki az eredeti méretű képet, h semmilyen élesítést ne használjon.
-
Karima
őstag
Tudtok ajánlani vmi jó youtube bőrretusáló tutort, ami egyszerű lépésekben megmutatja, hogy hogy lehet eredményesen és valamennyire realisztikusan bőrt retusálni? Van annyi, mint a fene, de olyat keresnék, ami már esetleg itt vkinek bevált, hogy ne kelljen mindet végigpróbálni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest