- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
utóbbi 2200 hand -> +11 bájin hoooold
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
nem köll ophus frírollon jáccani oszt' ennyi. vagy chatet simán nem kell olvasni. vagy nem foglalkozni vele.
btw nem hiszem, hogy sok playának van jobb mérlege ezeken a bohóckodásokon, mint nekem, 1-en indultam, be is húztam valami egész értelmes volt, 100$-t fizetett asszem
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #13007 üzenetére
1 kevesebb asztal -> nem annyira éri meg a regnek
2 nincs mindig jó játék, figyelni kell
3 be van állva egy napi ritmusra, amiben az van hogy délben kel+1
szerinted arra pl. mi a magyarázat, hogy everest fullringen a legjobb asztalok reggel 7kor vannak?
segítek, van hogy 50-200 közt szumma 4-5 asztal van csakvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #13001 üzenetére
jah az is romlik egyre, de ez várható is volt az egyre több userrel.
-
concret_hp
addikt
kegyelemdöfés az ophunak...
bár a néhány húzó blogger marad valószínűleg, de újak tuti nem lesznek ott.
gyakorlatilag nem tudnám megmondani, hogy mikor néztem bele 2 percnél tovább bár mibe is az ophun, 4-5 blogot kivéve és ezzel nagyon sokan vannak így ...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
hvg-n olvastam volt a napokba valami apehes írás, magánszemélyek adóhiányáról, ott volt valami olyan mondat, hogy "az egyik miskolci pókeres hetente milliókat kaszál" vagy valami ilyesmi. olyan 3-4-5 napja volt a cikk, de most nem állok neki megkeresni az tuti
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
nem akarlak oltani, de talán ha rászánnál 2-3 órát a hm-re meg nem ennyi asztalon tolnád úgy hogy "azt se tudod mi van" , lehet egy hajszállal jobban menne, meg fejlődni is lehetne ...
egyébként a hm-ben alapból vannak cikkek a statokról, meg akadémián is van egy adag pl.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #12756 üzenetére
ja bár ha a fele időben tanulna inkább valamit, lehet előrébb lehetne jutni
de nekem mindegy igazából
én mondjuk ismerek olyan arcot aki nl2-n 120-150 ezer handet letolt már idén (de még mindig teljesen fogalmatlan amúgy )Uzsi: azé' egy hajszállal jobban jön a zseton 200on
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
ha a starsra nl200fr-re kell valkainek HH dobjon pm-et, úgymaradt a prodatamine előfzietésem... aug. végéig lesz, meg van 7-8 heti adag már (300K hand / hét kb.)
viharhozo?
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #12674 üzenetére
bp-n is vannak ám durva dolgok... kicsapósba nem nyer a KK meg ilyenek
-
-
concret_hp
addikt
ha már a starsnál tartunk:
20:30kor erős overlaynek kinéző ept kijev sat (tegnap 8x overlay volt állítólag) 2500 pontér'[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
ja egy idő után nem hiszi ám el mindenki, hogy nutod van
pá: kivétel mindig van, de alapvetően nem ez a jellemző
10bb/100at amugy el lehet hozni csak a havi 80K handdel együtt necces , de 6-8 asztalon fr-en sztem közelébe tudnék érni (7-8bb/100 tuti) önbizalom rulz, nézz meg ptr-en lol
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
fullringen egyre nehezebb. egyre többen tudják hogy indulólapok mi merre hogyan, meg sok az ss. gyakorlatilag fr-en egyre inkább az indulólapok csatáznak, ha eltalál a flop, betolod, ha nem nem. szóval a vastag plusz azért necces. nem mondom persze, hogy nem lehet nyerni, egy kis kreativitással azért lehet keresni de egyre inkább az rb-pro irányba megy a fullring.
sh-ról majd írok valamikor
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
9. kerület, a körúttól nem messze.
-
concret_hp
addikt
na b@sszátokmeg
-
concret_hp
addikt
12 napja nem játszottam online... ebből ráadásul csak 2-3 nap volt amikor amúgy se tudtam volna. nincs kedvem
-
concret_hp
addikt
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #12310 üzenetére
modnjuk kezdőként nem biztos, hogy horse-t kéne pl. játszani a donnal meg az a baj, hogy teljesen ellentétes elveken alapul, mint minden más (gyk: nem az összes zseton megszerzése a cél) így az általános pókerrel kapcsolatos felfogásban komoly tévedések alakulhatnak ki és rögzülhetnek, ami hosszú távon enm biztos, hogy jó
-
concret_hp
addikt
válasz viharhozo #12261 üzenetére
ja mondjuk szabadidős tevékenységként sztem a legtöbbünk nem tolja
(havi 1 akadémiás cg, azt ennyi, de ez igazából egy önképző kör inkább, mint szabadidős tevékenység, vagy legalábbis a kellemeset a hasznossal )hány éves vagy amugy, ha lehet tudni? (amugy ez nem hiszem, hogy olyan nagy problémát jelentene, jópáran vannak akadémiás cg-n pl. akik 10-20 évvel idősebbek nálam, na jó annyian azért nem )
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #12264 üzenetére
jah bónusz szempontból nl100 alatt elég gyenge a ps, és ott is inkább fr ami még jó (ugyeugye ? ) ezalatt ami van az gyakorlatilag bárhol megvan (jó szoftver meg rengeteg asztal mondjuk nem annyira, de az más kérdés)
donnál viszont a lehető legjobb a fee aránya (platinum staron vagy? )
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #12151 üzenetére
jah
gondolkodtam is az ideális helyen, de usába nem mennék, onnan délebbre meg közbiztonság meg egyebek problémásak általában. kanada esetleg frankó lennejah egyébként a juesz/kanada nyugati part a legfrankóbb, 9-10 óra az eltolódás európához, azaz kis túlzással egész nap lehet grindolni
(vegas amugy egy ideális hely lenen, ha nem épp egy sivatag közepén lenne )[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #12141 üzenetére
elég sok ilyen feltöréses eset van
simán elképzelhető, de az elég alap, hogy lehetőleg midnenhova külön pass, vagy legalább nem full ugyanaz mindenhol.
ill. gmail-en be kell állítani, hogy kötelező a https használata.
+ vírusírtó, tűzfal, féregírtó, nem mindenféle tört programokat használni meg kétes biztonságú oldalakat nézegetni, stbstbstb.vagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- További aktív témák...