Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13351) Jazz válasza userZ (#13350) üzenetére


Jazz
veterán

1500-ből 53.? Az gondolom egész jó.:) És 30 cent? Lol :) Na akkor nem freeroll-ban fogom összeszedni a kezdő tőkét.:)
Én is pacificen gondolkoztam, sőt már tuti az lesz. Ha még is berakok depo-t mennyi a berakható minimum? Azon a deizonfós linkemen 30$-t írtak minimumra, oldalról meg még nem sikerült leszednem.
Amúgy állanadnóan átméretezi paficic a böngészőm. Teljes méretről vsiszarakja nagy méretűre minden egyes kattintáskor. Tök mindegy hova lépek. Neked is?

Itt a rövid választ megkaptam a csalásra: "nem"
Hosszút még nem, amúgy ez engem is nyugtalanított. Utánanéztem, hogy lehet e csalni, és hogy hogyan...Hát basszus, ha egy kis időt rááldoznék, 1-2 hét alatt tuti összejönne a működő poker cheat program (mert azért a legtöbb ilyen progi a neten, vagy fake, vagy keyloggeres...) még ha 5$/hó is a használata, vagy bot progi....
Szóval ez elégg elszomorított.:( Meg az a rengeteg videó, youtube-on "online poker cheat", meg a sok hozzájuk fűződő hsz...pfff. Még ha csak a fele hazugság is.
De úgy döntöttem lesz*om. Ha csal csal. Én játszani szeretnék.:)

Abban meg azért bízok, hogy ezeknek a nagy kaszinóknak baromira éredekükben áll a "lehetetlen itt a csalás" rendszer, egyszer kiderülne aztán bezárhatják a boltot. Utána néztem, azért nagyon brutál biztonsági rendszerük is van. Az 1024bit-es titkosításon túl, minden játszmát elmentenek, utólag visszaellenőrizhető játszmák, így még a legfkifinomultabb összejátszás is felismerhető, nem beszélve a szimpla "látom a lapod" csalásról.
Meg remélem a nem véletlenül van ez a "le kell töleni a progi-t", csak figyeli a párhuzamosan futó programokat. Bár nem tudom mennyi biztonsági elemet sikerült belesűríteni 4Mb-ba. :F :F

Amúgy mielőtt nekiindulok most csekkolom a rendszert már a sokadik vírusírtóval. Nem hiányzik valami trójai spyware backdoor keylogger...stb. :)

[ Szerkesztve ]

free your mind

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.