Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Racecam
nagyúr
Jó lesz, ha eldöntitek.
Én csak csütörtökön érek rá.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tbs
addikt
Teázás CSÜTÖRTÖKÖN 17:30
Péntek egy vigaszidőpont Vodának, ha akar jönni. Ha nem jelez vissza pénteken semmi nem lesz. Ha visszajelez, akkor lesz pénteken is egy rövidítet változat.
Racecam-nél az igazság. Tegnap félig deliráltam.
-
dragonfx
veterán
válasz bolondember #490 üzenetére
az hol van?
#494>>akkor szolj a barátodnak...sry ez ziccer volt ne haragudj.
De most látom ilyne korán 17.30?.edzés van akkor még azt hittem after night teázás....pénteken meg gyűlés van
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Muton
addikt
most foglaltam asztalat. ilyen kedves, előzékeny alkalmazottal (vagy lehet, h a tulaj volt, nem tudom) régen találkozam. eddig nagy pirospont. remélem a teák is finomak lesznek
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
VoDaFoNe
aktív tag
pénteeek! )
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
pénteken amúgyis pestre kell mennem tehát ahha
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Sipi16
őstag
válasz VoDaFoNe #513 üzenetére
Ha ennyien jottok penteken akkor inabb penteken megyek mert le vagyok maradva suliba es lehet, hogy mar penteken felelnem kell es akkor tudok ra csutortok este tanulni...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
bbazsy
őstag
péntek lehet nekem is jo.
..
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz bolondember #512 üzenetére
Hi!
Csütörtökön nem tudok menni. De ezt már vagy 3x írtam. Olyankor Ms, Dr. Csábi nem létezik a világ számára.
Pénteken nem lesz zene. Soha, semmikor, és egyébként sem. Nem kell füldugó. Tegnap voltam ott, körbenéztem, és akkor mondták, hogy nem lesz zene. Nyugoggyá meg, kérlek!
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Cs.Orsolya #518 üzenetére
már voltunk háromszor pénteken.
Igazad van, nem volt zene.
Egy epilepsziás rángatózott egy dobbal és egy akusztikus gitárral a hóna alatt, sikeresen ki-kicsalva rosszabbnál rosszabb hangokat (lásd még: Kakofónia) a szerkezetekből.
És péntek?Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Racecam
nagyúr
Ha így többen összejöttök, akkor legyen péntek.
De én akkor nem tudok menni, kb. 1028x leírtam.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bolondember
MODERÁTOR
Papa, Mityulátybáttyi!
Szerintem félreértetted - van itt 1-2 ifjonc, aki nem tud jönni csütörtökön, ÉPPEN ezért beteszünk péntekre IS egy "esőnapot", tehá:
Csütörtök: fél 6
Péntek: fél 6természetesen délután...
Azaz MINDKETTŐ időpont érvényes...
Tehát csütrötökön mi bólézunk, meg pénteken is teázok valakikkel..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #521 üzenetére
Nem értettem félre, úgy tűnt, a többségnek jobb a péntek, ezért gondoltam, hogy miattam ne ragaszkodjatok a csütörtökhöz.
Csak így nem láthatom Orsolyát, nem tudom eldönteni, hogy páciens legyek, vagy..., ne legyek.
-
I_Am
veterán
válasz bolondember #523 üzenetére
Én is vettem egy új gépet, valószínű elviszem.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #523 üzenetére
Gondolod az elég?
És az intellektus, az már nem is számít? Vagy olvasgassam a hozzászólásait?
Szárnyas betét, izé... bocsi...angyal : Te csütörtöki vagy?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
szerintem csak simán rákérdezel milyenek voltak a benyomásaink, összeveted a képekkel, véleményt alkotsz, majd legközelebb megítéled, h jól "írtuk le" a Hölgyet Neked...
@I_Am: ja, a kis burzsuj... inkább az autóm vennéd meg...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
I_Am
veterán
válasz bolondember #527 üzenetére
Most akkor elárulom, hogy egy Lumix FZ7-est vettem Samsonite táskával, mindennel együtt 20k-ért.
Néztem boltban most 70k körül mozog.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
tbs
addikt
Ööööö... Vigyek fényképelőt..?
-
7
addikt
válasz bolondember #527 üzenetére
Én jól le tudom írni: Hölgy.
-
Pala
veterán
Jé, ilyen topik is van?
Elindítottam volna egy lavinát annak idején? -
Pala
veterán
Jah.
Tavaly augusztus vége felé volt egy teázás; Tildy, I_Am, VargaI, Dragonfx és én voltam ott. Azóta többször is felmerült az ötlet, sőt időnként már egészen közel került a megvalósítás, csak én valahogy (mások szerint mondvacsinált okokra hivatkozva, pedig nem is! ) mindig kénytelen voltam visszalépni. De azt nem hittem, hogy végül egy külön topikká növi ki magát a dolog és ennyi ember lesz rá kíváncsi. Így már felér egy kisebb PH!-talival. -
Pala
veterán
válasz bolondember #538 üzenetére
Az eléggé annak minősül szerintem.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz bolondember #521 üzenetére
Drágák!
Febr.7. csütörtök: nem megyek. Nem lesz sem dob, sem egyéb nyugalmat zavaró tényező rajtatok kívül.
Febr. 8. péntek: nem megyek. Szintén nem lesz sem dob, sem egyéb nyugalmat zavaró tényező. Csütörtök után szerintem Ti sem.
Febr.19: kedd: esetleg, ha az az ajánlat még áll, akkor úgy próbálom megszervezni, hogy mehessek.A hely remek. A kishölgy, olvas a lélek tearejtelmeiben, és pontosan tudja, kinek milyen tea fog ízleni, ha Ő maga erre képtelen rálátást szerezni.
A dobos srácot, akitől ki vagytok akadva, mint kiderült, személyesen ismerem, lévén hogy földim. De nem gond, én még nem hallottam dobolni[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
7
addikt
válasz Cs.Orsolya #541 üzenetére
Azért megfordulhatnál arrafele valami olyan időben is, amikor én is leszek.
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #540 üzenetére
Ha késnék, kérd ki a bólét. Vaníliásat.
Amíg ott zörögnek vele oda is érek.u.i.: Most kaptam egy telefont, hogy nem tartanak igényt rám pénteken éjszaka, úgyhogy így már az is jó lenne, de Orsolya nélkül nem az igazi...
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest