Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz Józsibácsi #96 üzenetére
... ráadásul az aláírásod is hibás.
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #94 üzenetére
én csak megbízást teljesítettem...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tbs
addikt
Képek -> [link]
User -> teaerdo
Password -> "a wifi jelszava" (Aki ott volt tudja, akinek mégsem rémlik, szóljon priv.) -
Tim82
félisten
jók ezek a képek
Tildy különösen
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
Ha már ilyen szépen összegyűltünk, engedélyt szeretnék kérni , hogy egyik képet kirakhassam a blogomba.
Még nem tudom melyik lesz az, lehet az egész bagázs rajta van Szabad-é?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
-
tildy
nagyúr
Két képet többetek beleegyezésével elérhetővé tettem a privát blogomban, így azok is láthatják, akik kimaradtak a "buliból".
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
7
addikt
válasz bolondember #117 üzenetére
Már holnap van.
-
7
addikt
válasz bolondember #119 üzenetére
De én már tegnap is türelmetlen voltam.
-
addikt
Elnézést, de a kedd-re tervezett teaesten nem tudok résztvenni.
Egy későbbi időpontban pótolni fogom.
Télapónak meg hajrá, most megnövekedtek a hóditási esélyeid.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
bolondember
MODERÁTOR
Na, képeket mindjárt töltöm felfelé...
Viszont mára virradóra bejelölt a Szeretett Teaházunk... Asszem rákérdezek, h találtak meg (bár, Kékszarva már ismerőse volt, tehát... )...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
7
addikt
válasz bolondember #122 üzenetére
Majd meglássuk.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
7
addikt
válasz bolondember #124 üzenetére
Hefnye... ezen végre rajta van tbs is
-
FehérHolló
veterán
Kedden várhatóan hányan leszünk?
bolond: Ugye nincs harag? Kicsit félreértettük egymást.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #126 üzenetére
dede, meg leszel kopasztva!
nem hát, miért lenne?!
Akkor kedd?
Legyen? Ki jön?
-
FehérHolló
veterán
-
7
addikt
válasz FehérHolló #128 üzenetére
Itt nem upolunk. Down!
-
bolondember
MODERÁTOR
Na mi legyen Uraim!
Foglaljak helyet holnapra?
Mert két ember lenne, meg még Hollónk is mondta...És a többiek?!
-
Sipi16
őstag
Ha nem gond én is csatlakoznék valami PH-s összeröffenéshez... Nincs valami sok ismerősöm itt az "új" lakhely közelében...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #132 üzenetére
A szófosót nem mindenhol csípik a hülye vicceivel együtt. Amúgy tudok normális lenni és értelmes témákról is beszélgetni... Amúgy dohányzó a hely? (Leszokóban vagyok csak a kísértés végett.)
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #134 üzenetére
Oké megnyugodtam. Előreláthatólag mikorra mennénk/hányan?
-
tbs
addikt
Csak beugrom majd, remélhetőleg az elejére. BE, te mikortól leszel arrafele..?
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #137 üzenetére
Az már valami... Hova kell menni? Milyen árakra készüljek?
Tudom #1...[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz bolondember #137 üzenetére
Csörgök, ha indulok.
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #141 üzenetére
Ha holnap megyek akkor honnan tudom meg, hogy kikhez kell csapódni?
Kicsit nagyobb segítség??? Vagy ez lesz a poén?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #144 üzenetére
már pénteken is elfuseráltam, h nem mondtam nevet...
oda kell jönni, ahol én leszek...
-
Sipi16
őstag
válasz FehérHolló #144 üzenetére
Pár arcot megjegyeztem... Asszem... Majd elválik, hogy sikerüle-a megfelelő személyek közé leülnöm...
Bolodember: Te vagy az az elvetemült szakállas?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #148 üzenetére
Mondjuk inkább fél 7, de várjuk meg a többieknek is a szavazatát, h mikor legyen!
-
Sipi16
őstag
válasz FehérHolló #148 üzenetére
Én majdnem hasonlítok az avataromra... Meg PH!fényképalbumban is benne vagyok... Ha valaki megismer és nagyon bamba fejet vágok akkor intsen, hogy tudjam hova kell menni...
Én a világ másik végéről megyek... Nekem a 6 barátságosabb lenne mert sztem fél 8fele így is lépnem kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest