Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Cs.Orsolya #401 üzenetére
mivel mindenki magából indul ki, meg gondolom IRL-re gondolsz:
-FN barátom március óta
-tbs, Tim úgy november
-Varnyú, Oliverda, Sipi kedd
-Rész: dettó kedd, de Ő mégiscsak olyan mélynövésű, mint én, na meg HáziModi is, így Őt külön kell venni (nyalás OFF)
-Szőri (yetike), Winner, Wolvi: a novemberi PH tali óta
-NG, a KékSzarvas szintén nov. PH tali
-tildyt kicsit régebb óta, november közepe - azóta is megijed tőlem...remélem nem hagytam ki senkit aki itt megferdült az utóbbi időben a totyikban...
tds-t és Foglalt mevet még nem láttam, őket nem ismerem.
@Mityulátybátyi: mi scusi, úgy látszik káóbb vagyok, mint gondoltam agyhelyileg...
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Foglalt név
addikt
Én erősen tagadom, hogy bárkit is ismernék innen
-
tbs
addikt
válasz Foglalt név #403 üzenetére
Énisszeretlekbéb..!
-
Foglalt név
addikt
Mivel itt szinte mindenki megfordul, akit érdekelhet a dolog. Indul a második rész, ami hasonló módon befolyásolja a reakcióidőm, mint az első. Azonnali lelkisegély telefonon
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz bolondember #402 üzenetére
Köszönöm!
Ahhoz képest, hogy nem olyan régóta ismeritek egymást, meghitten tudtok egymás felé viszonyulni. Azt véltem, régebbi barátságok ezek. Érdekes.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Cs.Orsolya #406 üzenetére
nem csak az idő mélyíthet el egy barátságot, hanem az első pillanatban fellépő szimpátia, illetve hamar elmélyülő bizalom...
Van itt egy-két kolléga, akiket nem régóta ismerek, mégis úgy érzem, barátomnak hívhatom, nevezhetem őket...
kivéve tbs-t, mert ő mégiscsak a Főnököm, munkaadóm junior, és mint úgy, mégse kéne TISZTELETBŐL lebarátozni, hisz feljebbvalóm...
de ha már érdekes: tudod mi az érdekes? Ha minden pasi egyforma, akkor a Nők miért válogatnak annyit?!
-
Foglalt név
addikt
válasz bolondember #407 üzenetére
A pasiknak az arcuk más, hogy meg lehessen őket különböztetni
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz bolondember #407 üzenetére
A férfiakban nincs egyforma. Talán vannak bennetek hasonló pasis tulajdonságok, de ami különböző a férfiakban, az az, hogy milyen nőnek és embernek érezzük magunkat mellettük...
-
Racecam
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #406 üzenetére
Tudod, nagyon érdekes dolog ez.
(Esetleg írhatnál erről egy értekezést, valami tudományos folyóiratban. )Vannak olyan emberek, akiknek a hozzászólásaiból, reakcióiból, "viselkedéséből" az ember magában felépít egy képet róla. Gondolom ez egyénenként változó, de én általában a külső megjelenésben, a fizikai valóságban nagyokat szoktam tévedni, de a belső értékekben csak ritkán. Ezért, amikor sok kerül a tényleges "találkozásra", ha már túl vagyok az első sokkhatáson, általában hamar barátságba, vagy talán inkább haverságba fordulnak a itteni "kapcsolataim".
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Tim82
félisten
bolond:
szóval, tali mikor? bár nekem a főnököm fogja eldönteni, ahogy nézem...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Ez okésnak tűnik. Télapó, most nem úszod meg.
A "szíveddel látsz" olyan közhely, mint a Kis hercegből bármi, amit elkoptatott a gyakori idézgetés. Bocs, de akkor is így van. No offense meant, természetesen.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #413 üzenetére
No, nem kell misztifikálni... Race nem szívbeteg...
-
Racecam
nagyúr
Már éppen írni akartam, hogy azért így sincs olyan sok barátom.
A magamban kialakított képek nem mind a reneszánsz (rinascimento) legjobb alkotásainak hasonmásai, közöttük azért akad jónéhány Picasso is.u.i.: Igen az olasz elnevezést gugliztam, mert fel akarok vágni Orsolya előtt.
-
Tim82
félisten
nekem ehhez nem kell gugli.
így kell hitelt rontani, meg megutáltatni magamat egy modival. (olaszon relaxáltam a gimnáziumban négy évig. )
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Racecam
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #422 üzenetére
Olvasgatom ám én a másik topicot is és nem csak munkaköri kötelességből.
És csak azért nem írok oda, mert úgy érzem túl sok mindent tudnék, kellene írnom és nem biztos, hogy megértenék, nem biztos, hogy megéri...Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Wolverine
félisten
Ugyan, gyorsjárattal alig 3 óra, igaz, csak napi egy pár van belőle (igen, én odavalósi voltam 10 éve, és néha még hazajárok és mivel én is vasutassztrájkot tartok - azaz nem utazom vonattal -, felelevenítettem a menetrendi ismereteim )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cs.Orsolya
senior tag
Örülnék neki, ha írnál! Nekem jól esne, és sokat adhatna hozzá a többiek véleményéhez is. Te is látod, hogy mennyire pörgetik? Hihetetlen számomra. Sokkal többen figyelnek, mint akik írni mernek. Pont a mélységek okán is. Szerintem, értenek, de úgy vannak vele, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre visznek ezek a témák, kérdések. És ez nagyon jó! Ez a lényege, célja, értelme. Nem kell több. Ezek a fiatal srácok annyira elevenek, okosak, érzékenyek, olyanok, mint a szivacs, és azok is, akik már túl vannak a 3., 5. x-en, vagy többön, tudom, hogy fontos lehet nekik is. főleg, az érettebb férfiak véleménye. A férfiaknak még kevesebb lehetőségük van arra, hogy egymást segítsék a lelki érésben, és átadják bölcsességüket egymásnak, mint a nőknek. A nők legalább pletyiznek a kozmetikusnál, a fodrásznál, a körmösnél, a női öltözőkben. A férfiaknál erre alig jut lehetőség. Mélységekre meg pláne...
Igazából csak annyit akartam írni: Írj bátran! Jól esne...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Cs.Orsolya #413 üzenetére
Timnek van igaza szerintem is...
Vagy ahogy Jimmy, a HősKirály is énekelte (beware! - újabb közhely!): "(...)szemeddel látsz, szíveddel érzel(...)"
Közhely ez s, de szvsz inkább közel áll a valósághoz...
ui.: ha a szivével látna Race, akkor lenne egy kellemes lyuk a mellkasán, kicsit balra - na most, vagy jól álcázta a teázáson/frappézáson, vagy nincsen ott neki lik...
-
Racecam
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #425 üzenetére
Nem szeretném ezt túlragozni, főleg nem ebben a topicban, de jobb ez így.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #397 üzenetére
ez így egy jó kérdés... irl a banda ezen részét nem régóta. virtuálisan, leginkább az off topikból, esetleg más topikokból régóta. a csapat egy másik, részben átfedéses részét pedig a táborokból, talikról, amikből szerencsére akad bőven.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #426 üzenetére
ki tudja, Race hátha túlélt egy predalien támadást.
#421: vicceltem, gondolom, nem véletlenül van az, ami az aláírásodban...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
FehérHolló érdeklődött ez iránt, mivel még nálam van, a következő alkalommal elhozom megmutatni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Foglalt név
addikt
válasz Winner_hun #430 üzenetére
A topic forgalmát elnézve, már kezdem érteni, miért szólsz ritkán
-
Racecam
nagyúr
Na emberek, ki jön csütörtökön?
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #436 üzenetére
Az jó lesz, mert egyedül nem jó bólézni, vagy frappézni, vagy mi?
tds-t meg nem értettem, hogy az igent jelent, vagy nemet...u.i.: Viszont a vizuális élmény mindenképpen meglesz.
(Hátha olvassa.)
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
tuti...
Amúgy megpróbáltam rekonstruálni egy régi inka fordítógép alapján, amit a Főnököm hörgöt, és nekem ezt dobta ki (hallás után írom, tehát lehetnek hibák benne):
-természetesen jövök, tudjátok jól, hogy nem hagyhatom ki az ilyen alkalmakat! Pláne, ha Race"HÁZIGAZDA"cam is jön!
-
Tim82
félisten
valószínűleg igen, a beosztásomtól függően vagy odaérek fél hatra, vagy csak háromnegyed hétre.
-
Tim82
félisten
viszont kérnék majd egy kimerítő beszámolót Karosról.
-
Racecam
nagyúr
Én most csak hallgatni fogok...
-
Racecam
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #441 üzenetére
ha Foglalt_mév és tds nyomja, persze
-
Sipi16
őstag
Csutortokon hanyra is kell menni
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
tds
csendes tag
Ha Orsolya tiszteletét teszi, én is benézek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest