Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegesib
aktív tag
Ambivalnes érzéseim vannak a mikrotikkel, szeretem nagyon h atomstabil, illetve az egyszerű DHCP kezelését (make static, komment neki és kész(ilyen van pfsenseben?)), ellenben sosem voltam elég képzett hozzá, h rendesen felkonfiguráljam a tűzfalát, fut rajta ugyan egy l2tp vpn, de az is rakoncátlankodik (simán lehet h a vas kevés neki (rb2011UiAS)) és valójában mivel nem értek hozzá annyira, amennyire kellene. Tudom konzolból nagyon gyorsan lehet konfigolni, de bevallom mivel évente 2x nyúltam hozzá, simán elfelejtettem az addig megtanultakat. VPN-t is inkább úgy oldottam meg h debianra tettem egy openvpn access servert aztán összekattintgattam amit kell, kényelmesebb volt... Ezekért gondoltam, h picit játszanék pfsense-vel (vagy opnsense-vel), talán up to date-ebb (?!) lenne a hálózatom.
-
jegesib
aktív tag
Sziasztok, egy régesrégi mikrotik routeremet szeretném kiváltani pfsense-vel, sajnos már nem tudja lekövetni a sebességet fasttrackel sem. Esxi-ra kerülne az pf egy gen8-as mikroszerveren. Tudom ezt vhogy távolról telepíteni és konfigurálni aktív wan port nélkül, h ne köpjön bele a mostani hálózat dolgaiba és a végén csak egy kábelt belecsattintani a felkonfigurált rendszerbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kereslek privátban. Még1 kérdés, miért maardtál mégis pf-en otthon?