Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pIIrash: Toshiba L670-16M
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
MIERT FAJ?
NEM FAJ, CSAK NAGYON, NAGYON ZAVAR.
MIERT ZAVAR?
TUDOD VAN EGY KENYES EGYENSULY AMIT NAGYON KONNYEN FEL TUD BORITANI EGY UJONC AKI MEG NEM ISMERI A JATEKSZABALYOKAT.
GONDOLOK ITT A KULONBOZO PUSKAPOROS TEMAKRA:
- AMD VS INTEL
- EZ A DVDIRO JOBB MINT A MASIK
- MELYIK VGA A LEGJOBB
SOROLJAM MEG?
A MASIK FELE AZ, HOGY A FORUMOKBAN N+1SZER ISMETLODNEK AZOK A TEMAK AMIKET MAR N+1SZER KITARGYALTAK ELOTT MASOK. -
von Mike
tag
''Te is én is voltam már Újonc...'' Én már másodszor:
Nem igen van haladás ezzel a témával kapcs én úgy veszem észre. Volt itt egy link, egy nVidia-s SLI-s kari kérdésről. Nem olvastam végig a topicot csak bele, de azt láttam, hogy válaszoltak a srác kérdésére, ebből arra asszociálok, hogy elégedett volt a fórummal, visszajön, és két három topic után megismeri az egész rendszert és lehet ő lesz a jövő moderátora. Szal ha minden ilyen ''félrelépést'' dúrva ''Használd a keresőt bazze!'' ''Ez elfért volna a ... topicban is.'' szöveggel reagáljuk le...Hát nem túl ésszerű. Mégis megtalálta a topicot az, aki ezt írta akkor miért nem tud ehelyett egy egysoros választ adni aztán meg OFF-nak bele, hogy figy van egy kereső is a világon legközelebb azzal kezdj, ne topiccal... -
RIV
tag
Ez így van. Mindenki volt újonc és szerintem sokan estek az elején hibákba. ÉN is más is. De a régi tagok felhívják a figyelmet a hibákra, és szerintem ebből tanulunk.
Ha pedig szüksége van valamire, miért ne nyithasson.
De szerintem mikor regisztrálja magát az ember, ne tudjon addig belépni, vagy inkább topicot nyitni még a keresőt nem tanulja meg használni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest