Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm szépen ezt a választ, ez igazi segítség volt.
Úgy néz ki innen kiindulva és kis keresgetés után újra üzemel a 256 gb-os pendrive.
Egyelőre még csak most másolok rá, de le fogok futtatni valami tesztet is ami ellenőrzi a valós méretet stb ( még nem tudom mivel)
Remélem nem kiabálom el és valóban jó lesz. -
mexel
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm szépen.
Sajna minden gépen ez látszik. Sajnálom, ez az egy ekkora pendrive-om volt. Nem kísérletezek vele, gari nuku, kínai Eaget gyártmány -
mexel
veterán
Sziasztok.
Van egy 256GB-os pendrive-om. Illetve volt azt hiszem.
Kb 1 éve hibátlanul bírja a nyüstölést, de ma a telefonra volt rádugva hogy biztonsági mentést készítsek, egyszer csak a telefon kiírta hogy nincs külső meghajtó.
Diskpartban azt írja "NoMedia 0B", a lemezkezelőben üres lemezként jelenik meg és 0 bájt a kapacitása.
Eszközkezelőben látszik.
MiniPartitionWizardban nem.
Mitől száll így el?
Lehet ezzel még egyebet tenni vagy kuka?
Visszaolvasva úgy tűnik ez megmakkant. -
mexel
veterán
Milyen tesztprogival tudok megnézni egy sd kártyát, ami megmutatná hogy mennyi a valós mérete és mi a gondja a kártyának? Valami épernyőfotó kellene hogy igazolni tudjam hogy hibás a kártya.
-
mexel
veterán
Ebayról érkezett egy 16gb-os microSd kártya. Sajnos nagy a gyanúm, hogy fake a dolog. Másolni csak pár fájlt tudok rá, utána azt írja nincs ilyen meghajtó. NTFS-re ha formáznám kiíja, hogy nem lehet befejezni, stb. Hogyan tudom kideríteni hogy valójában hány gb-os?
-
mexel
veterán
Megpróbáltam újraformázni, minden beállítást kipróbáltam, még a pci-s usb 3.0-ás csatiba is bedugtam és akkor is lelassul. Win7 alatt másik gépben jó. Mi lehet az xpmmel hogy itt nem megy? vírusirtó nincs, nagy kb 3-600 mb-os fájlokat másolnék rá. (7gb-ot kb 3 óráig másol)
-
mexel
veterán
Elkezdtem olvasni a topikot, kerestem is benne és láttam hogy sokan panaszkodtak arra hogy a kingston pendrive a gépükön igen lassú. Nekem is van egy 16gb-os, ami eredeti, és más gépen gyorsan lehet rá másolni. (win7-en) Az én xp-men gyorsan elkezd másolni, majd hirtelen visszaesik a sebesség szinte állóra, az egész gép belassul. Akármit csinálok, semmi nem változik. talált erre valaki megoldást? Más pendrive-okkal és usb-s ssd-vel is jó a gép, csak ezzel a pennel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest