Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Ciccuka #4546 üzenetére
A Win Setup From USB-vel akartam egy multibootos pent. (Adata UV150, 16 GB, 3.1)
Egy rendszerfrissítés csűrt el valamit még tavaly, azóta már rendben van, stabil a gép.
Tápegység: Seasonic FOCUS Plus 550W Gold (bő 1 éves)King Unique:
Legutóbb szokatlanul sokáig tartott a művelet a Win Setup From USB-vel, valami félremehetett, aztán jött a kékhalál. Nem tudom, mi váltotta ki az egészet. Lehet, hogy az írás körül adódott probléma okozta?
A Tulajdonságokban ezt írja: "Ez az eszköz megfelelően működik". Bármelyik portba dugom, figyelmeztetés jelenik meg a jobb alsó sarokban, hogy probléma adódott ezzel a meghajtóval. (A W10 tudathasadásos?
)
Az illesztőprogram dátuma: 2006. 06. 21.
Az illesztőprogram verziója: 10.0.17763.1
Ez normális? 2006?Épp most másoltam át róla egy Linux iso fájlt, a benne lévő txt olvasható. Ezek szerint az adatok sértetlenek a baleset és többszöri "formázás" ellenére is.
Belevágtam a parancssoros dologba, de megijedtem.
Nem szeretnék tévedésből egy 3 TB-s HDD-t formázni, inkább letöltöm holnap a Rufus-t. Lehet, hogy csak a hétvégén lesz időm megcsinálni. Köszönöm a linkeket!
Ha a kártyaolvasót dugom be (kártyával), nincs figyelmeztetés, tehát azt hiszem, hogy a port a hibáját kizárhatjuk. A tápegységgel eddig nem tapasztaltam problémát, de nem is illene, hogy legyen.
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest