-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3fis
tag
válasz s7evcsenko #42213 üzenetére
A leírásokban az van, hogy USB-s a töltője.
-
ha3fis
tag
Azért gondoltam, mert akkor a 10 méteres kábellel összekötve nem kellene átcuccolni a gépet a másik helyiségbe, és esetleg egy zsinór nélküli billentyűzet+egérrel már kényelmesebben lehetne nagyobb képernyőn is használni a gépet, ha úgy adódna.
Átcuccoltam a próba erejéig, a 2 méteres kábellel összedugtam, műxik minden szépen.[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Sapphire HD6570. "Beültetted a bogarat a fülembe" . Megkerestem a dobozát és tényleg.... az van rajta, hogy 7.1-es hang.
Szerinted egy 10 méteres hdmi-s kábelen van szemmel észrevehető veszteség? 2 méteresem van, de akkor oda kellene cuccolni a tv mellé. Mondjuk egy próba miatt megtenném, de ha többször kellene, akkor már érdemesebb lenne egy hosszabb kábel, ha megéri... -
ha3fis
tag
Monitorvezérlő hdmi-s kimenetén "csak" a videojel megy ki?
-
ha3fis
tag
Vegyetek akváriumot teljes felszereléssel.
-
ha3fis
tag
nesa: Mi tortent feletek??? 15 percent belul mar az 5. szirenazo auto ment az 58-ason lefele.
-
ha3fis
tag
-
ha3fis
tag
válasz s7evcsenko #41646 üzenetére
Rákerestem a neten, van találat a 0,8-as szorzóra, és más táblázatosra is. Ha a 0,8-at megtanulta az ember, nem kell a táblázat. Nem akarok vitatkozni, akkor ezt tanultam. Változott már azóta sok minden...
Nekem van egy menet fúró-vágó készletem M3-M12-ig, szerintem az egész nem volt 2k anno..., de itthoni barkács-célokra tökéletes. -
ha3fis
tag
válasz s7evcsenko #41632 üzenetére
Az eredeti szakmam gepi forgacsolo, kb. 28 eve meg igy tanitottak.
-
ha3fis
tag
-
ha3fis
tag
Szerintetek érdemes régi Hobby Elektronika, Rádiótechnika újságokat/évkönyveket, elektronikai könyveket meghirdetni a neten, van még értéke vagy csak "fűtőértéke"?
-
ha3fis
tag
válasz Janoska26 #41536 üzenetére
Sajnos minden helyen vannak rang-vadászok, ezeket kellene valami plusz szorzóval dicsérni, pl. x0,001
Van olyan, aki egy év alatt "addikt" lett... napi átlag több mint 10 hsz..., de biztos van ennél "profibb" is és semmi szankció..., tehát mindenki csinálhatná, akinek ez az ingerenciája.
A rangokat könnyű megkapni, de a fórumozók bizalmát, barátságát ki kell érdemelni. Szerintem. -
ha3fis
tag
válasz iphoneresell #41526 üzenetére
Akkor Te igazi horgász vagy! Gondolom nem rokonlátogatóba jársz Merenyére...
-
ha3fis
tag
válasz iphoneresell #41509 üzenetére
Vagy csak gyujtod a hsz-t?
-
ha3fis
tag
válasz iphoneresell #41507 üzenetére
Mirol szeretnel "csevegni"?
-
-
ha3fis
tag
Pécsen vagy a megyében tudtok mondani kerékpár boltot/szervizt, ahol normális áron és korrektül dolgoznak? Gondolom nem mindegyik van fent a neten, de azért keresgélek ott is.
Egy régi 28-as férfi Csepel bringát szeretnék felújítani. Szegényke kb. 10 évet pihent. Külső-belső gumikat biztos kell cserélni, meg mindkét kereket "centíroztatni",
Szóval először végeznék egy számítást, hogy megérje nekifogni.Köszi előre is a segítséget, privátba írjatok, ne szemeteljük tele a topikot.
-
ha3fis
tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden fórumtársnak!
-
ha3fis
tag
válasz Debilon #41180 üzenetére
Én régen, 1996-ban náluk vettem használtan a Robi-52-es Tomos motoros kapálógépem.
Akkor - és szerintem most is - árulnak használt/felújított cuccokat is, egy telefont megér, honlapjuk nincs, úgy tudom. De ahányszor voltam náluk vásárolni, mindig segítőkészek voltak, akármiről volt szó. Az is lehet, hogy ajánlanak másik karbit, ami jó lehet. -
ha3fis
tag
Eladók az alábbi kütyük:
Huawei D100 3G Wifi internet megosztó
Huawei K3565 3G USB-s modem + Instant net kártya + egyenleg
Huawei U8500 T-Mobile-os, androidos teló 2013.10.27-ig garis
Samsung Galaxy SII független, 2013.08.14-ig Samsung gyári garisÉrdeklődni privátban.
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Valaki foglalkozik itt a környékünkön (emberi áron) speckó forrasztással? Egy PDA-nak a csatlakozósorát kellene az alaplapra vissza tenni, mert szegényke idővel elengedte. Kb 20mm-en van vagy 20 láb....
Ruszki pákával meg nem állnék neki, de még Weller-rel se . -
ha3fis
tag
Nem É78? Zsolnay negyed térkép.
-
ha3fis
tag
válasz Sir Riccio #40652 üzenetére
Mennyi fát szeretnél fotózni? Nekem is van, meg a szomszédoknak is.
-
ha3fis
tag
Sorban zárnak be a pécsi iskolák... 2 nap "hószünet"...
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
válasz Bandus99 #39604 üzenetére
Az ED-ban nincs hozzá 250-es vinyó, itt igen, és még a futárdíjjal együtt is olcsóbban megkapod, nem kell sehová menned, otthon a kezedbe adják.
Én 5 napja vettem meg a kinectet, azóta izomlázam van , a gyerekek imádják.
Persze érdemes máshol is szétnézni, az elején még a vinyó nem fontos, így külön-külön lehet, hogy 60-70k közt is összehozhatod. -
ha3fis
tag
Jó ajánlat esetén eladó egy Samsung HD502IJ (500GB/7200rpm/16M) vinyó.
-
ha3fis
tag
Igen, ha lenne annyi...akkor már 42k-ért Samsung Galaxy S WiFi 5.0-t vennék, amiben már normális 1 gigás proci van és fut minden, igaz csak 5", de azon már lehet olvasgatni.
Ezért is szeretnék megnézni ezekből a 800-asokból egyet. Meg kíváncsi lennék mennyivel sza.abb a rezisztív kijelző. Igaz régen sokáig volt PDA-m, azokat cerkával használtam, másfél éve már olcsóbb kategóriás huawei androidos telóim voltak, azokat szépen lehet ujjal is használni. -
ha3fis
tag
Használ/árul valaki itt a környéken ezekből a 7"-os 800MHz-ces Androidos tabokból? Szeretnék egyet közelebbről megnézni, hogy érdemes-e ajándékba venni. Semmi extra graf igényű játék futtatás, csak könyvolvasásra, meg egy-két logikai játékra, böngészésre kellene. Annak már utánajártam, hogy legalább 2400-es aksija meg 256 mega ramja legyen, ez alatt csak a nagyon gagyik vannak. Sok helyen meg csak a több hetes rendelési idővel ígérik. Ezért szeretnék egyet "megfogdosni", kipróbálni.
-
ha3fis
tag
Eladó:
- 8,9"-os Amilo Mini nagy teljesítményű aksival,
- MZ ETZ 125,
- Új német mobil léghűtő/fűtő/ionizáló.
Érdeklődni priviben.
-
ha3fis
tag
válasz cserkész #38332 üzenetére
"Akik rendelkeznek érvényes B kategóriás jogosítvánnyal, azok egyszerűsített képzési és vizsgáztatási eljárás után megszerezhetik az A1 kategóriájú, legfeljebb 125 köbcentis motorok vezetéséhez szükséges papírt. Az elméleti oktatás kötelező óraszáma három, a járművezetési gyakorlaté két óra, a képzés tehát akár egyetlen délután alatt is elvégezhető. Ezt követően az elméleti vizsga mellett egy összességében ötvenperces járműkezelési és forgalmi vizsgán kell a biztonságos közlekedésre alkalmasságot bizonyítani."
Inception: Ment privi.
-
ha3fis
tag
MZ ETZ 125 friss műszakival vagy anélkül eladó. December 1-jétől már "B"-s jogsival is vezethető.
Eladó Amilo Mini dupla aksival.
Új német mobil klíma berendezés hűt/fűt/ionozál. (A linken nem az én hirdetésem van, én annak harmad árán adom)
Érdeklődni priviben.
-
ha3fis
tag
Eladó Amilo Mini, dupla aksival, dobozában, papírjaival, az összes gyári cuccával.
Érdeklődni priviben. -
ha3fis
tag
Nincs valakinek korrekt áron eladó 80-160 GB közötti vinyója?
Mindjárt indulok be Pécsre, 1-2 órát bent leszek, addig az adatlapomon lévő mobilszámon elérhető vagyok, jó ajánlat esetén érte is megyek. -
ha3fis
tag
Garanciás T-Mobile Pulse dobozában, papírjaival, az összes tartozékával eladó. Érdeklődni priviben.
-
ha3fis
tag
Keresnék olcsó 478-as lapot procival, rammal, meg "kisebb" vinyót.
-
ha3fis
tag
válasz FuckeR19 #35437 üzenetére
Én nem használtam még, csak a tesztvideókat néztem meg. A kijelzője gyönyörű, azt mindenhol dicsérték.
Nekem csak egy Androidos telóm van, azok közül is szinte a leggyengébb (Pulse), de amire nekem kell, bőven elég. Telefonálok vele, ha valahol kell várakozni, akkor a rajta futó játékokkal elüthető az idő, zenehallgatásra is tökéletes, elalvás előtt böngészgetek wifin keresztül vagy olvasok, évente 2-3x navigálok vele. Lassú, de tudok várni pár másodpercet, nincs túlcsicsázva és nem utolsósorban az egyik legolcsóbb Androidos készülék. Nekem bejött ez a rendszer, nekem ez elérhető. PDA után váltottam és nem bántam meg.Az iPad szép, dizájnos és biztosan jó is, csak sajnos az "alma" jel árát nagyon magasnak találom/találják sokan.
Még egyszer mondom, én a tesztek alapján írtam, amit írtam. Remélem ezzel nem bántottalak meg, nem ez volt a célom.
-
-
ha3fis
tag
válasz Sir Riccio #35420 üzenetére
Náluk még nem nyertem, de sok máshol igen, igaz csak apróságokat, de majd csak összejöhet valami komolyabb is... a "nagy számok törvénye alapján"... próbálkozunk.
A szomszéd hölgy most nyert egy 3G-s iPad-et. Szép, jó, de - a netes tesztvideókat is ajánlva neki - azt javasoltam, hogy amíg bontatlan, inkább adja el, mert annak ötödárán már olyat is kap, amit nem csak böngészésre tud használni... -
ha3fis
tag
Eladó női tulajdonostól garanciás SE W395, valamint HPM-61 headset, DCU-65 USB kábel, CST-15 töltő. Érdeklődni priviben.
-
ha3fis
tag
Én Kicsi Tanyám account, 30-as szint prémiummal eladó/átadó pl. pár csokiért.
-
ha3fis
tag
Eladó női tulajdonosoktól Nokia 7373 és SE W395, valamint HPM-61 headset, DCU-65 USB kábel, CST-15 töltő. Érdeklődni priviben.
-
ha3fis
tag
Eladó női tulajdonosoktól Nokia 7373 és SE W395, részletesebben priviben.
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Nem tud valaki egy Jasper alaplapos XBOX360-as eladó gépet korrekt áron itt a környéken?
-
ha3fis
tag
MZ ETZ 125 papírjaival, műszakival, sürgősen, ezért áron alul eladó.
-
ha3fis
tag
Nem tudom mit csinálhattak vele, de szerintem valaki ráülhetett több hosszabb törés van rajta. Újat 37,5k-tól találtunk, használtak 15k-tól vannak az aukciós oldalakon, csak sok az ország másik végében, ezért gondoltam, hogy esetleg itt a környéken érdeklődök.
Egy fórumos kolléga már adott egy tippet, annak utánanézek. -
ha3fis
tag
Barátom HP laptopjábn tönkrement az lcd panel. Érdemes itt a környéken használtat keresgetni vagy maradnak az aukciós oldalak?
A panel adatai, (elég sok kompatibilis van neten):
LG Display
LP154WX4
(LT) (C8)Köszi előre is a segítséget.
-
ha3fis
tag
Újra: Ingyen üzemanyag!
-
ha3fis
tag
Van valaki, aki Xbox360-at használ HDMI kábellel???
Kellene kölcsön 4-5 napra a gyári videokábele, mondjuk egy kis "csoki" bérleti díjért
Jövő hétfőig lesz nálam egy ilyen ketyere és csak HDMI-s kábel van hozzá, de sajnos olyan megjelenítőm nincs, amibe dughatnám.
Köszi előre is a segítségeteket! -
ha3fis
tag
Ha autószerelőhöz visszük autónkat, mutassuk meg neki ezt a kis videót, hogyan dolgozzon .
Egy jeep szét- és összeszerelése kevesebb mint 4 perc alatt. -
ha3fis
tag
válasz Silencer83 #30982 üzenetére
Tegnap délben ment egy privi.
-
ha3fis
tag
Kollegám eladná:
PSP 3001 Slim ezüst színű flash-elve. Van hozzá töltő, usb kábel, füles, rózsaszín bőrtok, PSP váltáska, valamint egy 8 és egy 16GB memcard. Az ára 35.000Ft. Alig használt, jó állapotú, védőfólia van rajta. Esetleg külön-külön is.
Akit érdekel írjon privit és megadom az elérhetőségét.
-
ha3fis
tag
Pécsen hol keressek (korrekt áron) ilyen vagy hasonló VGA-RCA átalakítót?
-
ha3fis
tag
Pécsen vagy környékén látott valaki vattacukor készítő gépet? Sajnos a Lidlis 6000 Ft-osról lecsúsztam, a Clatronic 9000 körül szokott lenni, csak ritkán lehet kapni. Gondolkodtam, hogy készítek egyet, de a fej kiesztergáltatása és a többi cucc jóval többe kerülne.
Természetesen ennél komolyabbat szeretnék
Ha látnátok valamerre, dobjatok egy pü-t, köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
ha3fis
tag
Eladó a képen látható Epson DX8450-es nyomtató, scanner, másoló. Kártyaolvasós, USB2.0, 6,3cm-es LCD kijelzővel, PC nélküli nyomtatás-másolás, stb. Az összes gyári tartozékával, dobozában. Az ára 5k.
Bővebb infó a készülékről. -
ha3fis
tag
Eladó Epson DX8450-es nyomtató, scanner, másoló. Kártyaolvasó, USB2.0, LCD kijelző, PC nélküli nyomtatás, stb. Az összes gyári tartozékával, dobozában. Az árról priviben egyezkedhetünk, de nem kérek érte sokat.
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Amikor még nem használtam, akkor se bírt sokkal többet .
Sajnos ezek egy idő után lassabb gépeken belassulnak, egyre hosszab időt vesz igénybe a felállás és a leállítás is. Friss winnel meg kb 20-60 másodperc alatt megy mindkettő.
Lehet meg kellene próbálni ezen a notin a win7-et is..., majd jól meglesem a gyártó honlapját, hogy van-é alá minden driver, nehogy úgy járjak, mint a nagyfiam gépén, hogy a win7 alatt nem megy az 5.1-es hangrendszer, xp alatt meg tökéletesen, pedig 2x is lett próbálva, semmi sem segített rajta, hogy minden hangfal szóljon.. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest