Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Neopapa
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem egy Pinnacle PCTV Pro Tunerkártyával lenne a gondom! Bármilyen kódolást/minőséget állítok be, elcsúszik a hang a képtől! A gyári programán kivűl a DScale-t probáltam, de ott sem jártam sikerrel, vagyis ott nem is ment a felvétel. A gép amiben a tuner van: ASUS A7N8X-E DELUXE, AMD 2500+ (BARTON, 333 MHZ) 256 MB DDR (333MHZ), ASUS GeForce5200)
IRQ beállítások: (BIOSban) Tuner kártya: IRQ7, IRQ7 (video+hang), integrált hangkártya: IRQ10 és IRQ11, VGA-kártya: IRQ10, és az egyik USB még az IRQ7-et használja! A windowsban IRQ 20 ir ki a tunerra
Aki tud valami megoldást kérem szóljon! Megjegyzés: a régi K-World-ös tunerkártyával ment minden, csúszás nélkül, kisebb gépben!
Neopapa
Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest