- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Mivel nem világos a probléma számomra, próbálom összefoglalni a dolgokat hogy tudjak válaszolni.
A TomTop árusít az eBay-n is és van nekik saját oldaluk a TomTop.com
Ha itt vásároltál akkor a Paypal fizető klienst használhattad, azzal lehet úgy is vásárolni, hogy belépsz a PayPal-re vagy direkt beírod a kártya adatokat.
Ez utóbbi esetben nem kerül vásárlási bejegyzés a PayPal fiókba, de a vásárlói védelem a cég által küldött visszaigazoló e-mail-ben lévő fizetési azonosító alapján igénybe vehető.
Ha pedig a PayPal fiókba történő belépéssel fizetünk, akkor meg annak a visszaigazoló e-mailje is elég, de a rendszerben is bent van.
Meg kellene nézned a TomTop fiókodat, ott a My Account, My orders-nél ott kellene lenni a vásárlásodnak, ők mindent írnak ami azzal kapcsolatos.
Ha az eBay-s TomTop-tól vásároltál akkor pedig az eBay-n.Én 4 alkalommal vásároltam tőlük, mindent megkaptam.
Véleményem szerint rendben van a dolog, meg fogod kapni.
-
válasz
Zöldbéka
üzenetére
Igy be kellet újra regisztrálni újra, és a régi adataimmal tettem, a jelszó is ugyanaz maradt!
Ne haragudj de ilyet még nem hallottam, a PayPal-ről nem törölnek, így kapásból jelzi ha ugyanazt az e-mail címet, ha ugyanazt a kártyát -azokat az adatokat egyébként is máshol tárolják- adnád hozzá.
Ha viszont új regisztráció, akkor persze nem kapcsolható össze egy régivel.Kaptál e-mail-eket a vásárlásról? Bennük van minden tranzakció adat.
Azok hogy tűntek el? Nincs közük a Paypal-hez, sem a Tomtop-hoz ha már megkaptad, azt a levelező szolgáltatód tárolja és vissza tudja a legtöbb állítani.Hol vásároltál konkrétan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/