Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
veterán
köszi mindenkinek az infókat

tudom, hogy bombard crossbow, azt is vettem, és persze nem endgame-re, hanem majd lev59-től levellingre.
viszont az attack speed dolgot nem értem, az itt mit számít? cooldown-os minden használandó gránát skill, nem?
azt hittem a +proj skill dps-ben bazi sokat ad, többet mint más stat, a mana pedig megoldható lesz később (de akkor látom, hogy +mana/kill az útja, felteszem még +proj skill nélkül is fontos stat). mondjuk 1 ex-ért a +physical és +%pyhiscal sebzés ezen a szinten elég jó deal-nek tűnt még socket és up előtt. kíváncsi vagyok milyeneket fogok találni/vendorozni/craftolni ehhez képest majd ezen a szinten. nyilván nem 222 div kategória a célom

juteszembe az item level ugye nem változtat az alap sebzésen és a level req-en (épp mint diabloban)? tehát egy ilevel69 cucc mindig ugyanaz lesz mint egy ilevel80, kivéve, hogy sokkal kisebb értékűek lehetnek a stat-ok rajta (tier), kisebb level req mellett. gondolom a legjobb dps mindig az lesz ami a legmagasabb map-eken esik a legnagyobb levelű moboktól, persze ha az optimális kombóban jönnek a statok a legjobb rollokkal. és ennek az ára az, hogy nem is lehet alacsonyabb szinteken használni, ha trade-el is az ember ilyet.
szerk:
jajj, most veszem csak észre, hogy az enyém advanced bombard, nem expert bombard xbow. akkor ezért alacsonyabb a base dmg és a level/attrib req is, nem pedig az item level miatt. az nem is hat rá
ugye d2-ben a magasabb tier-ű stat mindig emeli a level req-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ugye d2-ben a magasabb tier-ű stat mindig emeli a level req-et is.