Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Valakinek egy foglalkozos, de reszben felujitott haz? [link]
-
doc
nagyúr
Valakinek okos, wifis elektromos konvektor? [link]
Illetve a legtisztito a lentebbi postbol meg megvan -
doc
nagyúr
Nincs itt nagy porges...
De hatha eppen itt talal gazdara valamiEladó cuccaim:
Phicomm wireless nano router/AP/repeater: [link]
Xiaomi Mi WiFi Router 3: [link]
Stadler Viktor legtisztito: [link]
Xiaomi Roborock S50 robotporszivo: [link]
Csere esetleg bizonyos gitaros cuccokra (pl. Ibanez elektromos gitar az S/SA/RG/AZ szeriakbol, Digitech Drop pedal) esetleg erdekelhet.Illetve van meg egy nagy, szethuzhato fa ebedloasztal szekekkel Noszlopon ha erdekelne valakit
-
doc
nagyúr
Nincs esetleg valakinek elado iPad 6 (2018)-a? Az alapverzio boven eleg
-
doc
nagyúr
MacBookot vegyenek, MacBook Prot vegyeneeeeek: [link]
-
doc
nagyúr
MacBook Air vagy PSP valakinek?
https://hardverapro.hu/apro/macbook_air_2012_mid_8_gb_ram_elado/friss.html
https://hardverapro.hu/apro/psp_tartozekokkal_elado_2/friss.htmlugyanitt Chromecast es XBOX 360 controller (vezetekes, kb. 1 orat hasznalt) is elado, azokra meg nem csinaltam hirdetest :)
-
ot93
senior tag
Üdv, jöttem belendíteni a csoportot
most találtam meg...
-
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok!
Van pár eladó holmi, ha valakit érdekel írjon privátot vagy e-mailt: takacsdavid1989@gmail.com
ASROCK N68C-S + Athlon II X3 + Sapphire HD6790 1GB + 8GB DDR3
-
doc
nagyúr
WD medialejatszo valakinek?
-
szilchi
őstag
Köszi.Valamelyik nap jött is a katalógusuk.Bár kicsit drágák
.Árban kb. erre a kategóriára gondoltam McCulloch M46-125
-
szilchi
őstag
Pápán van valamilyen bolt ahol jobb fajta fűnyírókat lehet venni?
-
The DJ
addikt
Srácok! Esetleg nincs kedve valakinek kirándulni ebben a jó időben?
Ha lenne kedved kicsit segíteni, akkor dobj már egy privátot, ugyanis kérni szeretnék valamit (természetesen nem ingyen!). Nem nagy titok, autóval kapcsolatos (rá kellene pillantani egy gépjárműre Pápán).
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 11. PROHARDVER! tábor szervezését.
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni.Pár dolog, amit egy ilyen táborról tudni kell:
- a tábor helyszíne Hajdúnánás, termál kemping.
- időpontja: 2015. július 30 - augusztus 2.
- kempingben próbálunk lenni, ahol sátorozási lehetőség van. Akinek nincs sátra, vagy hálózsákja, tudunk ingyen kölcsönadni.
- napi költség az kb 2000-2500 Ft volt tavaly, amibe a sátorhely és az esti sütés-főzés is benne van. Eddigi menü: grill kolbász, grillezett husik (csirke, marha, sertés, csípős kivitelben is) salátával, kenyérrel, paprikás krumpli kolbásszal és virslivel, gulyásleves, amibe megáll a kanál (utóbbi kettő bográcsban). Természetesen előre ezt meg tudjuk beszélni.
- a tábor szerdától – vasárnapig tart, de akinek nincs erre lehetősége, az persze jöhet pár napra is, hétvégére, vagy akár reggel jön, este megy.
- minden táborban résztvevő külön költségért rendelhet PROHARDVER! táboros pólót.Egy feliratos póló 1500 Ft volt. A darabszámtól függően kapjuk majd meg az ez évi árat, de idén is ezt az árat célozzuk meg.. Ilyen egy régebbi logó, ami lett a póló hátuljára nyomtatva.
Csak az kapja meg a pólót, aki el is jön a táborba!
Ha valaki előre elutalta a póló árát, azt természetesen tábor után visszautaljuk ha a megrendelt pólóját a táborban részvevők megveszik!
Minta nélküli pólók is rendelhetők, hasonló módon, csak jelezzétek, hogy nem kértek rá logót.A számlaszám, ahova a pólók árát (1500Ft/db) utalni:
Nagy Gábor
Erste Bank
11625009-11169501-25000005A közleménybe írjátok bele a nicket, színt, méretet és gyártót.
- a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat többen meg szoktuk nézni. Erről később adok tájékoztatást. Ezek plusz költséggel járnak (belépődíjak, stb). Természetesen van aki kirándul, és van aki a táborhelyen marad. Ezt mindenki magának dönti el.
- oda és visszautazásról mindig tájékoztatást adunk a topicban, mert van aki autóval jön és van szabad hely nála. Tervezett autók indulása, útvonala és szabad helye folyamatosan kialakul majd.
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a jelentkezéseket és javaslatokat!
Mivel sok LOKÁL topikba beírtam ezt a hozzászólást, amiket nem tudok követni, ezért egyéb kérdésekkel a táboros topicban, vagy privátban lehet bombázni!Kemping árak:
Felnőtt személyi díj: 1 400,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 250 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Diák, nyugdíjas személyi díj: 1 100,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 000 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (1-2 személyes): 1 000,- Ft/fő/éj+IFA vagy 900 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (3 vagy több személyes): 1 300,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 150 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Lakókocsi: 2 000,- Ft/éj vagy 1 800 Bocskai korona/ éj
IFA: 300,- Ft/fő/éjSZÉP kártyát elfogadnak!
PindurAnna
Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug
9. PROHARDVER! tábor: 2013. július 18-21, Szelidi-tó
10. PROHARDVER! tábor: 2014. július 31 - augusztus 3. Poroszló, Tisza-tó,[ Módosította: ngabor2 ]
-
golya32
senior tag
Minőség ellenőrt keresünk pápai munkahelyre!
Jelentkezés nálam
-
szkury
aktív tag
Helló!
A Motax megbízható? -
golya32
senior tag
Pápán melyik autókereskedés megbízható?
Melyiket kell kerülni?
Rubin jó? -
Kérdés (újból):
Ha valaki szeretne Pápán floorball-ozni vagy fallabdázni, de nincs kivel, mikor játszania, jelezzen.Floorball hetente szokott lenni egyszer, de jó lenne összehozni egy csapatot akár a sportcsarnokban is, ha va nelég érdeklődő.
Tehát ha valakit érdekel floorball vagy fallabda, jelezze bátran!
-
szilchi
őstag
Szép napot.Akartam volna venni festéket benzintank lefestéséhez.A celldömölki boltokban nem volt,de ajánlottak egy pápai festékboltot,ahol autófestéket árulnak spray-flakonba töltve.De nem tudták a bolt nevét.Valaki esetleg tudja,melyik bolt ez?
-
doc
nagyúr
nem erdekel valakit MacBook?
cserebe jobbfajta asztali gep erdekel -
Még egy infó:
Tavaly kb 10'000 latogato volt, a vaszari uton (bent a varosban) allt a kocsisor vege.
Mivel jo ido lesz, nagyon ajanlom, hogy, ha megtehetik, es birjak a gyaloglast, inkabb tegyek le az autot valahol a varosban (talan a vasutallomas parkoloja van a legkozelebb), es menjenek ki gyalog. Ha idos, vagy kevesbe edzett emberrol van szo, akkor meg erkezzenek jo koran, nyitasra, es legyenek turelemmel, ha megis sor lesz mar addigra.
Ivoviz, nemi snack legyen mindenkinel. Valami bufesator biztos lesz a repteren, de ilyen sok latogato eseten valoszinuleg ott is kilometeres sorok lesznek, erdemes inkabb vinni egy kis hazait...En is kint leszek, muszajbol, reggel 8-tol delig a C17-ben fogom okositani az embereket...
-
A válaszok:
"They normally expect 10,000 people. I don't think the cue will be an hour long"
"They are routing the traffic through the base a little different this year (I think). I've only attended one or two, and there was no heavy traffic."
Szóval nem hiszem, hogy akkora tömeg lenne, hogy egy-másfél órát kellene várni. Talán ha valaki a nyitás pillanatában akar bemenni, akkor elképzelhető, hogy sok ember már ott vár és ezért lassabb a bejutás.
Barátom nagy repgép-mániás, Szolnokon tanult, hogy pilóta legyen, de mire odaért, megszűnt a pilótaképzés, ezért le is szerelt inkább. Amikor be akart menni, inkább megbeszéltem az egyik fedélzetmesterrel, hogy valamelyik hétvégén hadd menjünk be, így privát bemutatót kapott úgy, hogy olyan helyekre is eljutott (pl gép teteje), ahova bemutatókor nem lehet. Odahozták a generátort is, mert épp egy check alkalmával mentünk, így mindent meg lehetett nézni. Persze előre le kellett szervezni a belépést és egyebeket, de nagyon élvezték. Megmondom őszintén, még nekem is sok újat mondott, hiába voltam ott még a gépek érkezésekor is, pedig akkor "Zaz" John sok mindent végigmutatott. -
G@ben
addikt
-
Utoljára kb 20 éve voltam bent a reptéren repülőnapon (mivel a munkahelyem volt egy ideig, ezért nem akartam nagyon visszajárni), de nem nagyon hallottam, hogy nagy sor lenne. Akik biztosan tudnának válaszolni ők most pont Bulgáriában vannak egy képzésen, a Boeing-os ismerősök meg nem hiszem, hogy tudják, de azért megkérdem őket...
-
G@ben
addikt
Sziasztok!
Lesz most szombaton a repülőnap Pápán és azt az infót kaptam, hogy nagyon hosszú a sor, mire bejut az ember, 1,5 órát simán kell várni. Tényleg így van?
-
Nem a legbőségesebb infóforrás, de nem akar valaki esetleg alkalmanként fallabdázni? Keresek valakit, aki szívesen játszana. Nem kell profinak lenni, én sem vagyok az, de szívesen játszanék rendszeresen (eddig úgy 5-6 alkalommal játszottam).
Ha esetleg nem fallabda, hanem más mozgási lehetőség van akár szeptembertől nyár elejéig akár egész évben és van szabad hely, akkor is érdekelne. Legyen az foci, floorball, röplabda, asztali tenisz, más egyéb, csak hobbi szinten (nem profi sportolónak), akkor érdekelne. Hiányzik a mozgás, jó lenne valamit csinálni.
Régen baseball-oztunk, néhányan érdeklődtek, hogy nem kezdünk-e újra játszani - ha arra van érdeklődő, az sem hangzik rosszul, de azért ennél intenzívebb sport érdekelne. A Pápa Pilots amerikai foci is leállt, de ha van rá elég érdeklődő, biztosan újra lehetne kezdeni... Viszont szervezési dolgokból már elegem van, így inkább csak csatlakoznék valahova...Szóval ha van lehetőség, vagy valaki, aki fallabdázna, akkor örömmel fogadnám a jelzést.
-
Kgabi56
tag
Kevesen nézik ezt az oldalt!
-
A mi kis városkánk nem dúskál hozzászólókban.
Biztos mindenki kint korcsolyázott a Fő téren. -
Kgabi56
tag
Nagyon leült ez a topik!
-
doc
nagyúr
nem akar valaki Kindle-t venni?
esetleg SSD-t eladni? -
L!NK->Q3
senior tag
Olcsó ezüst korona és ezüst forint valakinek?
-
L!NK->Q3
senior tag
Olcsó színes szkennert vennék!
Ajánlatokat privibe pls!
-
válasz
PindurAnna #204 üzenetére
Köszi az értesítést!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 9. PROHARDVER! tábor szervezését!
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni!
Ezért szeretném felmérni a lehetséges időpontokról a szavazást a
9. PROHARDVER! tábor előkészületek topicban!Helyileg Közép-Magyarországon, a Szelidi-tónál lesz megszervezve!
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a javaslatokat!
Egyéb kérdésekkel a topicban, vagy privátban lehet bombázni Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug -
laca5555
csendes tag
Tudtok ajánlani egy jó monitor javító mestert, itt Pápa környékén?
Folyamatosan lenne szerelni valóm számára. -
laca5555
csendes tag
Már 20 éve falun lakom , és én sem szeretnék már " városban" élni.....de fiatalnak lenni csúcs volt ajkán . (rengeteg csaj, sok jó cimbi...ezek azért sokáig hiányoztak).... jó volt abban az időben ott.
Persze lehet ,hogy egyszerűen jó volt fiatalnak lenni ...és ez épp Ajkán történt meg velem..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest