- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
Sziasztok.
Csak egy tapasztalatot osztanek meg.
Egy masfel honapja megrendeltem edigitalbol a 65colos pana ex780 tvt. 2 het alatt ki is hoztak, majd mivel nem en vettem at, csak miutan futarok mar nem voltak ott lattam, hogy egy leharcolt dobozu tvt kuldtek. Kibontottam hogy megnezzem belulrol, nagyon nem neztem meg, eleg volt latnom hogy mar kibontott termeket kaptam, lehet hasznaltat is. Azonnal hivtam edigitalt hogy megis hogy kuldhetnek egy ilyen tvt ennyi penzert, mondtak h kuldenek erte futart es visszaadjak a penzt. De en mondtam hogy nem a penz kell, hanem ez a tv, kuldjenek egy cseret. Elvittek a futarok par napra ra, max egy het, es ez volt tobb mint ket hete.. Tegnap beszeltem veluk megint, annyit mondtak h raktarban lehet mar a tv, de meg nem tudja biztodan, nem allitottak ki a minuszos szamlat, legyek turelemmel meg egy hetig... Viszont nagyon a hataran vagyok a turelemnek. Elhiszem h nem 2 ora egy ilyet elintezni, de konyorgom, ne hetek legyenek. -
kovadika
őstag
Sziasztok
Azokat kérdezném akiknek Panasonic TX-65EX780E készülékjük van. Mennyire vészes a bevilágítás? Sülyra tényleg megvan a 40kg? Ki mennyire van megelégedve vele?1-2 vélemény róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest