- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Mármint az entware-ben lévő mpd-re gondolsz?
Amennyiben igen, az legegyszerűbben úgy működik, hogy először is köss rá egy háttértárat a routerre, formázd meg ext3 vagy ext4 filerendszerre, csatold az /opt mappa alá, és telepítsd fel rá a kívánt entware összeállítást. Én ezután prometheus-ból szoktam indítani a firmware fordítást, ahol a script settings menüben a modulok részben engedélyezni kell az entware modult. Ekkor az letölti és egy tar.gz file-ba csomagolja az /opt mappa tartalmát, amit később bele is forgat a firmware-be. Ez a legegyszerűbb megoldás, bár ennél majd még engedélyezni is kell az entware futtatását, amit én megkerültem az mtd_storage.sh script módosításával, így default-ban is elérhető az entware, de ez már csak opcionális részletkérdés, finomhangolás. Az entware méretére nyilván ügyelni kell, a firmware alapkonfigurációjától függően maximum 9-10MB körül lehet a csomagolt tar.gz file, mert nagyobb nem fog beférni az fw-be. Illetve biztosan megoldható prometheus nélkül is, de az nekem eddig nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest