Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Üdv!
Mármint az entware-ben lévő mpd-re gondolsz?
Amennyiben igen, az legegyszerűbben úgy működik, hogy először is köss rá egy háttértárat a routerre, formázd meg ext3 vagy ext4 filerendszerre, csatold az /opt mappa alá, és telepítsd fel rá a kívánt entware összeállítást. Én ezután prometheus-ból szoktam indítani a firmware fordítást, ahol a script settings menüben a modulok részben engedélyezni kell az entware modult. Ekkor az letölti és egy tar.gz file-ba csomagolja az /opt mappa tartalmát, amit később bele is forgat a firmware-be. Ez a legegyszerűbb megoldás, bár ennél majd még engedélyezni is kell az entware futtatását, amit én megkerültem az mtd_storage.sh script módosításával, így default-ban is elérhető az entware, de ez már csak opcionális részletkérdés, finomhangolás. Az entware méretére nyilván ügyelni kell, a firmware alapkonfigurációjától függően maximum 9-10MB körül lehet a csomagolt tar.gz file, mert nagyobb nem fog beférni az fw-be. Illetve biztosan megoldható prometheus nélkül is, de az nekem eddig nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest