Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
intuicio
üzenetére
Ez változó mert a mostani laptopok sem mindig könnyűek és régen is volt olyan amit könnyű volt kitakarítani.Én már jó ideje a lelki erőmet szedem összeflé,hogy megbontsam
Nem viszem el senkihez mert mindig magam szerelem a gépeimet és a laptopot is én fogom rendbe rakni csak laptopot kevesebbet szereltem ezért totojázok még
Majd jó kis MX4-es pasztát fog kapni aztán megint évekig no problem max a por.Én windoos 10 pro-t használok a laptopon 64 bitest.Múltkor csináltam egy régebbi asztali gépet annak a régi driverei is felmentek windows 10-re . -
válasz
intuicio
üzenetére
Nekem is ilyen van azt hiszem talán a chipset drivert felraktam a többit meg hagytam a windowsra.Nekem is be volt lassulva raktam bele ssd-t jobb lett de most meg nagyon melegszik de tudom miért melegszik meg lassul megint még sosem takarítottam ki
de most majd meg fogom tenni azért 10 év alatt már a paszta is milyen lehet a sok hő meg lassít is.Bár olyan sokat sosem használtam,hogy a kosz megölné.Öcséd gépe mikor volt karbantartva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem viszem el senkihez mert mindig magam szerelem a gépeimet és a laptopot is én fogom rendbe rakni csak laptopot kevesebbet szereltem ezért totojázok még