Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Csibu3
tag
Huuu sztorno... bocsika...de most mondtak egy olyan ajánlatot amit nem tudok visszutasitani.... 7800gtx -t veszek... soryy...nagyon sajnálom télleg... ne hariz...
UP mert Jo arc vagy és UP mert Jo a cucc amit adsz és olcson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Csibu3
tag
-
Csibu3
tag
válasz
#04230330 #61 üzenetére
Oké....
Figy akkor Ramok + a karim és vs a te karid...
nah amugy kérés...tucc jönni BPre?? (a ramok tesztje miatt és a videokarik tesztje miatt)
másrészt én nem tudok elmenni sehova most... mert állatlában 24 orában dolgozom... amugy mennyin mennek alapon a VGA-n a cuccok???? Mennyiért vetted boltban? -
-
Csibu3
tag
Amit irtam pár HSZ el elöbb az nem él?
-
Csibu3
tag
válasz
#04230330 #38 üzenetére
Mit szolnál ha adnám a karit, te a tied és én még rádobnék ugyan annyi samsung ramot mint amennyi most a gépedbe van... 2*256 DDR2... 533 masokat...
Lenne több Ramod, (A gépet meg ugyan abban az árában lenne mert amennyit kiveszek Videokaribol (hasznot) azt vissazaadom Ram banés ha kell akkro még KP...de akkro már nagyon kevés
[Szerkesztve] -
Csibu3
tag
válasz
#04230330 #33 üzenetére
alul látod..
a leirásba....de nem hinném hogy elcserélném...max a procit...de a videokarid az kéne....
Mit megy??? ill mennyin? (no tuning) és tuning..
Nekem egy HIS Ati radeon x800 Iturbo -m van (400/1ghz) Iceq 2 azaz halk... bolti ára 65k nagyker netto ára 48k gar van rá még 10 honap ja és PCIex es
[Szerkesztve] -
Csibu3
tag
Up a jo cuccnak, a prov még engem is érdekelt volna de gondolom egy az egybe csere nincs egy 3ghz-re ami megy 4 ghz-n... és fölötte
Aktív témák
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest