Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oettinger01

őstag

Sziasztok!

Én pár hónapja vettem Media Marktba a Logitech Z-640-esemet, 4.1-es cucc.
    Eredetileg nem ilyet akartam de ez a típus pont akciós volt és potom 29900-ért hozzájutottam ami ezért ajándék volt!:C
    Kb. ilyen fejet vágtam mikor hazavitem és beállítottam a cuccost:Y
    Ez komolyan mondom nem pitlák, eleve már a súlya sem egyszerű, iszonyat masszív a mélynyomó, de ami különösen meglepett, hogy a szateliteknek is!
    A hangzása nagyon karakteres, minden hangszóró a maga frekvenciájának megfelelően, zajmentesen (ennél semmi alapzaj sehonnan semmilyen állapotban), gyönyörűen szól!
    Teszteltem Ozakikat is, B5 stb. de (nem akarom fikázni) a poros nyomába nem ér ennek....
    akár filmet néz az ember, akár klasszikus zenét hallgat /teszteltem azzal is a hangkártyám demóján vannak klasszikusok/ soha nem jött be az ilyen de most komolyan mondom megkedveltem annyira gyönyörűen szól! De a Hyperspace CD-m is iszonyat hangnyomást produkált a cuccon keresztül! Torzítás meg ilyenek az itt ismeretlen fogalom!
    THX minősítésű a rendszer, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
    Bár sazerintem már elkapkodták, mert ennyiért ez a cucc tényleg ajándék. Egyébként nem tudom mennyit kellene érte csengetni de ha jól tudom 50-60 között van az ára.
    A hangkártyám Audigy 2 ZS.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés