Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
A régi motorosok többsége már felnőtt, szerintem már nekik sincs igényük egy hardcore játékra... főleg komolyabb munka, család mellett már inkább casual-kodnak ők is, ami érthető. Látható volt most az EA SW Battlefronton is mennyire le lett egyszerűsítve, nem véletlen. És megmondom őszintén én is szívesebben "prüntyögök" munka után este 1-2 órát valamiben, mintsem hogy nagyon keményen rá kelljen feküdnöm valamire, hogy 2 év után legyen valami skillem is
fenének se lenne ideje és kedve munka után, stb.Ahogy én látom ez az Overwatch a Blizznek vagy nagyon be fog jönni vagy marhára nem. Én nagy potenciált látok benne. Bár eléggé hajaz a TF2-re de egy tf2-klón valóban értelmetlen lenne csinálni, így szerintem TF2--cod/CS közti átmenet lesz, aminek ha eltalálják jól az arányát akkor nagy sikere lesz. Ha nem, akkor nem

Egy jó medic TF2ben csodákra képes
sokszor voltam én is medic, mert a többiek általában nem tudták mikor kell benyomni a medic-sebezhetetlenség-képességét így kb. értelmét vesztette a karakter
(meg support karaktereket heal-eltek Heavy helyett, stb.... sok fogyatékos
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fenének se lenne ideje és kedve munka után, stb.
sokszor voltam én is medic, mert a többiek általában nem tudták mikor kell benyomni a medic-sebezhetetlenség-képességét így kb. értelmét vesztette a karakter
(meg support karaktereket heal-eltek Heavy helyett, stb.... sok fogyatékos
)
TBT