- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Ma sikerült befejezni a játékot, a végén egy kicsit szenvedtem, de a megfelelő taktika megtalálásával már nem volt olyan nehéz az utolsó harc. Összességében jól szórakoztam, de nem ártott volna a történetnek nagyobb hangsúlyt adni, lehettek volna plusz videók, vagy több elbeszélés, mert ezt így kicsit kevésnek éreztem. Az irányítás is néhol megkavarja az embert, főleg ha sok mindent kéne gyorsan megcsinálni. Én gamepadot használtam, és itt is érezhető volt a dolog (próbáltam billentyűzet+egér kombinációval is), viszont minden állítgatás nélkül tökéletesre be volt konfigurálva. A fejlesztésekhez és a harcokhoz is sok minion kell, szóval nem egyszer le kellet állnom gyűjtögetni a különböző színű gömböket, ezt utáltam a legjobban.
Pozitívumokból persze több van, elvégre az Overlord hangulatos, egyedi, nem teljesen lineáris, nem olyan rövid mint a mostani porgramok általában, kiválóak a zenék, a hangok (''Treasure, Treassure''), és még lehetne sorolni. Szerintem érdemes kipróbálni, bár én az előzetesek és a demo alapján is nagyon vártam már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung kuponkunyeráló
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Cambridge Audio Arctic ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen9, i7-1165G7, 16GB, 512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest