- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Jó volt. Mármint látni őket. Önmagunkkal összehasonlítva nagyon más volt:
olyan, mintha mindhárman lakótársak lennének;
Nálunk ez nem így megy. Mióta hazajöttem (két hét volt; hogy miért azt nem tudom, de majd megkérdem), minden éjjel én aludtam a kislányommal. Nekem általában nem gond, a nejemnek többnyire az: szar az alvókája.
A motorral viszonylag jól haladok. Időközben elkészült a tank is. Félig. A hegesztés és a fényezés gut, aber a fényezéssel vannak gondok. Napasztmek, nem gehenelnek az ungarische wörterek. Vicceltem. 25 pénzbe fájt a tank, ami nem esett jól. Tekintve, hogy meddig készült, kevesebbre számítottam. Mindegy, ez van. Lassan 20 éves a paripa, nem tökéletes. Időközben került fel hahura egy hasonló kinézetű és korú gép picit drágábbért. Lehet hogy az jobban megérte volna, ez már sosem fog kiderülni. Szar így bebaszva írni, állandóan ellenőrizni kell, hogy mit kúrtam el, az idő nagy része erre megy el.
Baszki, ezt már vagy fél órája írom. Befejezem, pedig semmi
Nemtom mit akartam. Teszek fel képet a mai állapotról. El kell vinnem a bal oldali elemet műanyagoshoz. Meg az ülést.Nem akarja a prohardver a képeket, valami nyűgje van. Majd legközelebb.
Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR