Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Köszi szépen.
Végülis úgy látom, hogy csinált valamit, mert a játék mappája 12 GB. De szerintem többnek kellene lennie, mert csak a telepítője nagyobb volt. Kirakott egy ikont az asztalra, de nem indul a játék, mert szerinte nincs net. A letöltött fájlt meg eltüntette. Most olvastam, hogy állítólag egyes Origines játékokat offline módban is lehet játszani, majd megpróbálom. Ha nincs más, leszedem és újra nekifutok.Esetleg tudja valaki, hogy a
c:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 2 Ultimate Collection\ könyvtárnak mekkorának kellene lennie? Nálam a TC ezt írja pontosan: 13.185.033 k = 12.876 M = 12 G. -
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna ebben a kérdésben segíteni? (a Sims2 telepítése) Attól tartok, valami gubanc van, csak nem tudom, hogyan oldjam meg.
Hogy zajlik egy normális telepítés?
Zárjam be? Indítsam újra? De akkor megint le kell tölteni, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Végülis úgy látom, hogy csinált valamit, mert a játék mappája 12 GB. De szerintem többnek kellene lennie, mert csak a telepítője nagyobb volt. Kirakott egy ikont az asztalra, de nem indul a játék, mert szerinte nincs net. A letöltött fájlt meg eltüntette. Most olvastam, hogy állítólag egyes Origines játékokat offline módban is lehet játszani, majd megpróbálom. Ha nincs más, leszedem és újra nekifutok.