Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Üdv. Eltűnt a fiókból minden, és a nevem helyén egy kód van. Írtam nekik, de annyi jött, hogy felveszik velem a kapcsolatot. Ez tegnap volt, mostanáig semmi. Mennyi idő míg reagálnak ezek?
Vagy tudtok olyan chat oldalt, ahol lehet velük beszélni? Vagy telefonszámot?
Nagyon bosszantó, hogy megvesz az ember valamit, aztán nem tudja használni. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Tavaj megvettük a gyereknek a Sims4-et, van Origin fiók, a játékból nincs kijelentkezve, ha bekapcsolja nem kell kód, azt hiszem.
Most akartam venni neki kiegészítőt, de az Origin-ben azt írja, hogy jelentkezzen be.
Viszont a régi kódot nem fogadta el. Kértem az e-mail címére új kódot, illetve a beérkező emailban volt kattintható hivatkozás, ahol megváltoztattam a kódot, kiírta, hogy sikeres. Ennek ellenére sem enged be, nem találja az accountot. Hogyan továb? Az öszefoglalóban lévő telefonszámot kell hívni, vagy van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Sweet.tv - internetes TV
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Hálózati / IP kamera
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest