Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Már egy ideje tervezem eme topic megnyitását. Úgy kb. fél éve. Aki esetleg nem tudja mi ez, álljon itt egy kép is:
Remélem berakja
Én úgy 3 hónapja vettem az enyémet, mindössze azért mert érdekelt, és kitaltam milyen jó lenne kirpóbálni. Jól tettem
Viszont nem sokat tudtam megtanulni magamtól. Akivel hozattam Pestről, még nem sikerült egyszer sem összetalálkozni, hogy mutasson pár jó trükköt. Azért pár jó figurát tudok már, 1-2 egész látványosat is. Utcán még nem játszottam, de nagyon szeretnék, ehhez viszont többet kellene gyakorolnom.
Nekem egy sima fa bot-om van. Ki szerint mi a külömbség a fa és a szilicon/műanyagok között.
Oldalakat is ajánlhattok, ahol jó trükkök vannak, videók, belassítva, mit hogyan kell.
Na akkor hajrá és várok mindenkit, akit érdekel, aki tud, és aki akar ördögbotozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Le Mans Ultimate
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont nem sokat tudtam megtanulni magamtól. Akivel hozattam Pestről, még nem sikerült egyszer sem összetalálkozni, hogy mutasson pár jó trükköt. Azért pár jó figurát tudok már, 1-2 egész látványosat is. Utcán még nem játszottam, de nagyon szeretnék, ehhez viszont többet kellene gyakorolnom.